Főoldal > AKTUÁLIS > Mennyire egészséges a Rio Mare tonhal?

Mennyire egészséges a Rio Mare tonhal?

0

Írta:

A halfogyasztás pozitív élettani hatásai egyre szélesebb körben ismertek, de sajnos hazánkban mé

A halfogyasztás pozitív élettani hatásai egyre szélesebb körben ismertek, de sajnos hazánkban még van mit javítani a statisztikákon. Magyarországon az egy főre jutó halfogyasztás csupán évi 4 kilogramm, míg az európai, tengerrel határos országokban ez a szám eléri a 20 kilogrammot is.

RIOMARE _KC ADV (11).jpg ()
A Rio Mare épp ezért elkötelezett híve a halfogyasztás és mediterrán ízek népszerűsítésének, nem véletlen, hogy a márka neve összefonódott a minőséggel. A Rio Mare csakis a legkiválóbb minőségű tonhalat használja fel termékeiben, a konzervekbe pedig már csak tiszta olívaolaj és egy csipet só kerül. Nincs se tartósítószer, se mesterséges ízfokozó. A Rio Mare ráadásul a WWF-fel közösen tesz lépéseket a tengeri ökoszisztéma védelme, a járulékos halászat csökkentése és a hosszú távú fenntarthatóság érdekében.

Ezért a vásárló biztos lehet benne, hogy mindig ellenőrzött forrásból származó tonhalat fogyaszt, ha a Rio Mare termékeit választja. Mivel a hal fehérjében gazdag, ráadásul esszenciális zsírsavakat tartalmaz, már heti 1-2 adag elfogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák és a 2-es típusú cukorbetegség megelőzéséhez. A tonhalban található Omega 3 zsírsav pedig segít a fizikai és mentális egészség megőrzésében. Ha ez még nem lenne elég, a hal fontos vitamin- és foszforforrás is, ezért a helyes táplálkozásban kulcsszerepe van.

Ráadásul a tonhalkonzerv egy nagyon praktikus és sokoldalú termék, amely számtalan gyorsan elkészíthető étel ízletes alapanyaga lehet. A Rio Mare termékpalettáján ráadásul megtalálhatók a készételek (Rio Mare Insalatissime), amelyek bárhol, bármikor kényelmesen fogyaszthatók, illetve az ízletes, szendvicsekhez ideális pástétomok (Paték) is. Nem véletlen, hogy ez a sokszínűség Kevin Costnert is rabul ejtette, hiszen még az időhiányban szenvedő hollywoodi színésznek is van ideje egy finom Rio Mare-ra! Idén ugyanis az Oscar-díjas színész lett a márka arca.

P163_rio_mare_nyeremenyek1.jpg ()

Ha pedig mindez nem lenne elég, a Rio Mare most az egészséges ételek készítése mellett a konyha felújításában is segít! Ha ugyanis 2014. június 15. és augusztus 15. között vásárolunk legalább 2 db Rio Mare terméket, akkor 1 millió forint értékű Bosch álomkonyhát nyerhetünk, vagy egyet a 10 db Bosch botmixer közül. Éljen Ön is az olasz ízvilág ajándékaival!

P163_rio_mare_nyeremenyek2.jpg () 

Bővebb információ


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X