Főoldal > AKTUÁLIS > Olasz ízekkel Szicíliába

Olasz ízekkel Szicíliába

0

Írta:

Indul a Gelatiamo jégkrémek nyereményjátéka!

A Ragonese Kft-t a Szicíliából származó Maurizio Ragonese és magyar felesége alapították. Jeges finomságaikat a nagy múltú olasz fagylaltgyártás szakértelmével, a hazai fogyasztók ízlésvilágának megfelelően készítik több mint két évtizede. Újhartyáni üzemükből eredeti olasz főzött fagylaltkülönlegességek, és a legkülönfélébb sütemények, torták és desszertek kerülnek ki, közel 40 különböző ízben, a családi kiszereléstől a kisebb dobozos termékeken át egészen az egyszemélyes nyalánkságokig.  A Gelatiamo Capricci, a Gelatiamo Family, vagy a Gelatiamo Single egyaránt népszerűek a jégkrémekért rajongók táborában. A cég termékei között azok is megtalálják a kedvükre valót, akiknek figyelniük kell arra, hogy mit esznek. A Zero és Single Zero jégkrémek egészségkímélő, laktóz- és cukormentes édességek – mégis ugyanolyan ízletesek, mint cukorral készülő társaik. Ráadásul többféle vonzó ízben kaphatók.

<Gelatiamo_sponsor_wellnesscafe_590x400_2.jpg ()p>Az Útlevél Szicíliába nyereményjátéknak köszönhetően most nemcsak az olasz ízekbe,  hanem az olasz életérzésbe is belekóstolhatunk.  Bármely Gelatiamo termék vásárlásával részt lehet venni a játékban. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráció után lehet feltölteni a www.gelatiamo.hu weboldalon.
A nyertes két főnyeremény lehetőség közül választhat: elviheti a vadonatúj Vespa Primaverát vagy elutazhat másodmagával Szicíliába. Hetente pedig egy menő Carrera napszemüveget, naponta pedig egy Zoppini karkötőt nyerhetnek a játékban résztvevők.

A nyereményjáték 2014. május 5-től augusztus 10-ig tart.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X