Főoldal > AKTUÁLIS > Organikus díszek

Organikus díszek

dekorációdíszekdizájnlakberendezésotthon
0

Írta:

Egy kis kreativitással a gusztusos termésekből gyönyörű alkotásokat készíthetünk saját magunk

Egy kis kreativitással a gusztusos termésekből gyönyörű alkotásokat készíthetünk saját magunk örömére vagy egy összejövetel alkalmából a vendégeinknek. Ha elfogytak az ízletes gyümölcsök, a magokat se dobjuk ki, mert később még jó hasznát vehetjük lakásdísz vagy ékszer gyanánt.

Pazar gyümölcstálak

Egy szép, mosolygós almára, körtére vagy barackra már önmagában is jó ránézni, de az esztétikai élvezetet még tovább fokozhatjuk, ha ezeket a gyümölcsöket művészi kompozícióba rendezzük. A lehetőségeink szinte végtelenek, csupán a képzelőerő és az idő szabhat határt annak, hogy egy kosárnyi friss gyümölcsből mit hozunk ki. Az alábbi képgalériából te is meríthetsz ötletet arra, hogy miként varázsolj egyedi, látványos és legfőképpen zamatos alkotást.

2 (1).jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Organikus ékszerek és lakásdíszek

A gyümölcsszezon végére lassan elfogynak a kerti munkák, és a most még távolinak tűnő téli időszakban előkerülnek a négy fal között végezhető kézimunkák és kreatív hobbik. A nyáron és ősszel félretett gyümölcsmagokból, dióhéjból remek lakásdíszek és természetes „bizsuk” készíthetők.

1 (0).jpg ()A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X