Főoldal > AKTUÁLIS > Bükfürdő nyáron is rabul ejt!(x)

Bükfürdő nyáron is rabul ejt!(x)

0

Írta:

Óriási gazdagságra lelt, amikor határában meleg vizet találtak. 1965-ben gyógyvízzé

Óriási gazdagságra lelt, amikor határában meleg vizet találtak. 1965-ben gyógyvízzé minősítették a hévizet, majd a medencék, később a fedett fürdő építésével Bükfürdő fokozatosan világhírű gyógyfürdő, és gyógyhely lett. De ne higgye senki, hogy a félévszázados fürdővárost csak a gyógyulni vágyó idősebb korosztály választja úti célul.

nagy.jpg ()

Az állandóan fejlődő város és környéke igazi paradicsoma a párosan érkező vendégeknek, és a gyerekes családoknak is. Mára a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Magyarország második legnagyobb élmény- és gyógyfürdője, családok tízezreinek pedig kedvenc strandfürdője lett.

Mert mi kell egy jó strandoláshoz? Mindenekelőtt az, hogy a gyerekek biztonságosan és önfeledten pancsolhassanak, miközben a szülők aktívan vagy passzívan, de végre lazíthatnak. S ha már elég a vízből, árnyat adó fák tövében pihenhessen meg a család. Legyenek színes programok, ne rontsa el a fürdőzést a rosszidő, és még a nagyi is jól érezze magát.

nagy2.jpg ()

Bükfürdőn minden feltétel adott, ami a jó strandoláshoz és az igazi családi vakációhoz szükséges! A gyógyvíz és az aktivitás jól megférnek egymás mellett. A városban csúszdák, játszóterek és kalandparkok kínálják magukat: ahol együtt szórakozhat az egész család! A Kultúr Wellness és Büki Kultúr Kúra egész nyáron színvonalas programokkal várja az érdeklődőket. A nyári rendezvények nyitó programja az Aratófesztivál, a hagyományőrző csoportok hintókkal, lovas kocsikkal vonulnak fel a kézi kaszás aratáshoz.

A több esztendős múltra visszatekintő Gyógy-Bor Napok rendezvény az idei esztendőben új köntösbe öltözik: Büki Gasztrofesztiválként helyi étel specialitásokkal, a környék boraival, zenei programokkal és gasztró bemutatókkal várja látogatóit.Ki ne szeretné kényeztetni magát nyaraláskor? Egy all inclusive hotelben átélheti a korlátlan fogyasztás és szabadság élményét. Meghittségre vágyik?

 nagy3.jpg ()

Akkor a vendégházakat, bungalókat, a családias hangulatú apartmanokat keresse. Túrázzunk, biciklizzünk, látogassuk meg a történelmi városokat, élvezzük a helyi étel-ital specialitásokat, és a család apraja-nagyja testileg-lelkileg megújulva, élményekkel gazdagodva tér majd haza a büki nyaralásból.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X