Főoldal > AKTUÁLIS > Dübörög a ritmus, pezseg a vér (x)

Dübörög a ritmus, pezseg a vér (x)

0

Írta:

Brazil táncosok ritmusos zenével és a dinamikus táncukkal forralják majd fel a közönség vér

Brazil táncosok ritmusos zenével és a dinamikus táncukkal forralják majd fel a közönség vérét. A bátrabbak velük együtt rázhatják, megmutatva, milyen is az igazi „piszkos tánc”! Aki a szamba, mambó és a salsa helyett inkább hűsölni vágyik, az a pálmafák és napernyők árnyékában élvezheti a Copacabana-t idéző hangulatot.

Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes tehát kipróbálni!
A lustábbaknak sem kell elkeseredni, mert őket egy profi masszőr várja egy kis egészséges kényeztetésre.
Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a vízipisztolycsatára, ahol garantált, hogy szem nem marad szárazon, és az is kiderül, ki a legelszántabb „harcos”.

2.jpg ()

Különcöknek ajánljuk a buborékfocit, ami a legújabb mókás őrület! A játékosok hatalmas buborékká válva kergetik a labdát, miközben ők talán még a focinál is többet gurulnak – ha más nem, akkor a nevetéstől.
Este fél kilenckor pedig indul a csillagvadászat! Ezen az éjen intenzív csillaghullás várható – ám itt nemcsak eget lesz érdemes csillagok után kutatva kémlelni, hanem bizony a medencéket is.

A nap folyamán mindezek mellett a szerencsésebb vendégek ajándékokat és belépőjegyeket is nyerhetnek, amelyekkel máskor is élvezhetik a Római Strandfürdő élménymedencéjét, pezsgőztetőjét, csúszdaparkját avagy a játszóparadicsommá vált gyermekmedencéjét.

További információ:
http://www.romaistrand.hu/aktualis/strandok-ejszakajaTovábbi cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X