Főoldal > AKTUÁLIS > Mártózz meg az élményekben Hajdúszoboszlón!

Mártózz meg az élményekben Hajdúszoboszlón!

0

Írta:

Hajdúszoboszlón a fürdőkomplexum területén a strandfürdő, az Aquapark medencéiben való fürdőz&

Hajdúszoboszlón a fürdőkomplexum területén a strandfürdő, az Aquapark medencéiben való fürdőzés, csúszdázás garantálja a szórakozást, míg a felújított gyógyfürdőben a kikapcsolódás, relaxálás feltételei adottak. Kevésbé napos, nyári napokon pedig a wellness és fitness szolgáltatások segítenek a feltöltődésben az Aqua-Palace fedett élményfürdőben. Oldódj fel a fürdőzés élményeiben, pezsegj velünk Európa legnagyobb fürdőjében!

Sanoma_1uj.jpg ()
A fürdőzés mellett a nyári fesztiválok, rendezvények az esti órákban garantálják a szórakozást. A Kiemelt rendezvények sorát a nyári időszakban az Ünnepi Fürdőbál zárja, mely a fürdőváros jellegzetes rendezvénye és a strandfürdő területén kerül megrendezésre. Erre az alkalomra a tradicionális medencék egyike tánctérré alakul és hazai énekesek népszerű slágereire táncolhat az érdeklődő közönség hajnalig. Az ide programban a zenei hangulatról a Magna Cum Laude gondoskodik. A rendezvényt ünnepi tűzijáték zárja.

Sanoma_2uj.jpg ()

A hajdúszoboszlói üdülés nélkülözhetetlen része a strandolás, fürdőzés, de emellett még számos egyéb program teszi emlékezetessé az itt tartózkodást. Az aktív kalandozások kedvelőinek ajánljuk a hajdúszoboszlói városnézést kétkeréken, pocketguide túravezetővel vagy a gokart pályát, ahol a száguldás kedvelői vezetési képességeiket tesztelhetik. Továbbá a magasságokat is meghódíthatják azon vendégeink, akik látogatást tesznek a Mókuskaland élményparkban vagy a hajdúszoboszlói repülőtéren. Kirándulási lehetőségként a környék látnivalói közül a hortobágyi puszta, a debreceni kulturális élet vagy a nyíregyházi állatpark meglátogatását ajánljuk.

Sanoma_3uj.jpg ()

TIPP: Hajdúszoboszlón szeretnél kikapcsolódni, nyerj 2 napos hajdúszoboszlói pihenést. Véleményed most nyereményt érhet, töltsd ki kérdőívünket. http://hajduszoboszlo.hu/nyeremenyjatek

Sanoma_4uj.jpg ()

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Sanoma_5uj.jpg ()

infoblokk_kedv_final_CMYK_ERFA.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X