Főoldal > AKTUÁLIS > 3 ok, amiért azonnal induljatok wellnessezni

3 ok, amiért azonnal induljatok wellnessezni

0

Írta:

1. Már az idejét sem tudod, mikor voltatok kettesben utoljára Emlékszel még arra, amikor a hétvég&

1. Már az idejét sem tudod, mikor voltatok kettesben utoljára

Emlékszel még arra, amikor a hétvégéket ráérős sétákkal, hosszú beszélgetésekkel és romantikus piknikkel töltöttétek a játszótér, a különórák és a nagyszülők közti rohangálás helyett? Ha már kezdenek halványodni ezek az emlékek, itt az ideje, hogy újakat szerezzetek, irány a legjobb ötcsillagos szálloda, hogy az idilli környezetben zavartalanul élvezhessétek egymás társaságát! Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel különleges kényeztető szolgáltatásaival, lenyűgözően tágas tereivel és 10 ezer négyzetméteres Oázis wellness- és fürdőrészlegével garantáltan elvarázsol benneteket.

 nagy.jpg () 

2. Még nem próbáltatok ki páros kezeléseket

Mi lehetne jobb egy frissítő masszázsnál vagy egy kényeztető pezsgőfürdőnél? Természetesen az, ha mindezt közösen élitek át! Próbáljatok ki minél több exkluzív páros kezelést a szálloda egyedülálló wellness kínálatából! Kedvencünk a Hamam 1001 éj, amelynek rituáléja során zavartalanul, édes kettesben élvezhetitek a megtisztulást és a relaxációt az egzotikus törökfürdőben.

 nagy2.jpg () 

3. Úgy érzed, muszáj lassítanod

A Spirit Hotel kapuit átlépve egy olyan különleges világba csöppentek, ahol minden csak rólatok szól. Hagyjátok hátra a hétköznapok rohanó világát és adjátok át magatokat az egyedülálló spa birodalom csábításának! A szauna félhomálya, a baldachinos pihenőágyak, a meghitt eldugott terek mind arra hívnak, hogy végre csak egymásra figyeljetek. Élvezzétek a ráérős reggeliket, sétáljatok a festői környezetben és kóstoljátok meg a legjobb borkülönlegességeket!

További információ: www.spirithotel.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X