Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively veszélybe került

Blake Lively veszélybe került

életveszélyszépségsztárszületésnapveszély
0

Írta: and

A legnagyobb sztárok sem menekülhetnek a természet erői és annak teremtményei elől, főleg akkor nem, ha felbősz&

A legnagyobb sztárok sem menekülhetnek a természet erői és annak teremtményei elől, főleg akkor nem, ha felbőszítik őket valamivel. Ezt nemrég Blake Lively is a saját bőrén tapasztalta – szó szerint, amikor furcsa támadás érte egy fotózás közben.
 
„Nem tudom, hogy a rám támadó kis élőlények darazsak, méhek, vagy Természetanya repülő, miniatűr sokkolói voltak-e, de azt tudom, hogy percekkel azelőtt érkeztek, hogy egy csodálatos őszi divatanyag fotózásának kellős közepén tartottunk volna” – írta weboldalán a sorozatsztár.
 
„Hirtelen mintha csak egy Monty Python vázlattá változtam volna: teljes sebességgel nyargalásztam körbe-körbe, anélkül, hogy a pontos irányt meghatároztam volna, miközben a két karommal úgy hadonásztam, mintha csak akkor fedeztem volna fel, hogy azok kinőttek a testemből” – tette hozzá.
 
A sztár igyekezett viccesen írni a történtekről, azt is beleértve, hogy sikítozott és kiáltozott is a támadás során, de persze azt sem tagadta, hogy rettenetesen megijedt, és megviselték a történtek.
 
blake2.jpg ()„A csípések bedagadtak, és borzasztóan fájtak, mintha ezer darts-tűvel szurkáltak volna össze. Szerencsére másnapra jobban lettem” – foglalta össze a dolgokat Blake, aki a 27. születésnapját már mosolyogva ünnepelte egy csodás vaníliás tortával, cukorkákkal és szülinapi torta illatú gyertyákkal.
 
A Gossip Girl sztárja bátran csemegézhetett a finomságokból, mivel remek formában van, és az alakjának egy kis „kilengés” biztosan nem árt meg. A pluszkalóriákat pedig egy kis extra mozgással könnyedén ledolgozhatja.
 
Ezt meg is teszi: Blake heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek, amit a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cserél.
 
A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte megőrzéséhez.
 
A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket. A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik.
 
Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X