Főoldal > AKTUÁLIS > Lady Gaga képes volt utcára lépni ebben a szerelésben?

Lady Gaga képes volt utcára lépni ebben a szerelésben?

aktuálisdivatöltözékszépségsztár
0

Írta: and

Lady Gagától megszoktuk már, hogy nem valami szégyellős típus, és nem riad vissza az extrémebb,

Lady Gagától megszoktuk már, hogy nem valami szégyellős típus, és nem riad vissza az extrémebb, bizarrabb kreációktól sem. Ezeket az énekesnőről nemrég készült fotók is alátámasztják, melyeken szinte csak fehérneműt viselve lépett utcára.

A 28 éves világsztárt Isztambulban kapták lencsevégre, amikor megérkezett az Atatürk repülőtérre, és hírnevéhez méltó módon itt is meglepte a rajongóit lenge öltözetével: fekete melltartót és skarlátszínű sortot viselt, amihez egy elől megköthető, hátul hosszú kabátszerűség tartozott, mindezt pedig egy Chert idéző parókával társította.

A rajongók persze odavoltak érte – annak ellenére is, hogy azért arrafelé nem igazán elképzelhető, hogy a nők így lépjenek utcára –, és alig akarták elengedni a reptérről. A híresség pedig úgy érezhette, kiérdemelte a Sultana Gaga nevet, ami a szállodai szobájában rá váró, ajándék csokimeglepetésen is olvasható volt. Az énekesnő lefotózta és feltöltötte az Instagramra a képet, ezzel is jelezve, mennyire szereti Törökországot, és mennyire elégedett az ottani vendégszeretettel.

Azt nem tudjuk, a csokit végül megette-e, de az biztos, hogy alakja miatt nem kell aggódnia, ugyanis remek formában van. Koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint a híresség sokat is tesz azért, hogy ez így is maradjon: rendszerint tofut, pulykahúst, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet pirítóst, olykor pedig néhány korty fehérborral is kedvez magának.

ladygaga2.jpg ()

Lady Gaga 2013 februárjában csípőműtéten esett át, emiatt egy ideig hanyagolnia kellett a táncórákat, de azt elmondta, hogy egyik kedvenc mozgásformája, a jóga továbbra is része a mindennapjainak. Mások arról suttognak, hogy orrplasztikának is alávetette magát, ugyanis nózija kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint amilyen korábban volt. Gaga viszont azt nyilatkozta az egyik neves külföldi magazinnak, hogy rajta – több popsztárral ellentétben – minden természetes.

Rajongói egyetértenek abban, hogy vékony alakján szinte minden jól is mutat, de olykor aggódnak, hogy ezt a vékonyságot nem teljesen egészséges módszerekkel éri el. Nem ez lenne az első eset nála: korábban kifejezetten egészségtelenül szabadult meg pluszkilóitól, mindent bevetve, a koplaláson át a túlzásba vitt sportolásig.

2009-ben például hatszor került kórházba, mert alig evett valamit, ennek ellenére kemény táncpróbákon vett részt. Nem is csoda, hogy a teste nem bírta a megterhelést, és folyamatosan vészjeleket küldött neki. Egyik koncertjén például elesett a kimerültségtől, egy következő fellépést pedig le is kellett mondania, mert rosszul lett a színfalak mögött.

Lady Gaga háta mögött arról is pletykálnak, hogy anno Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni, ami csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.

Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az információkat. Később viszont egy brit lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el, de azt nem tette hozzá, hogy ebből mennyit, illetve milyen gyakorisággal eszik.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X