Főoldal > AKTUÁLIS > Megint kisfia lesz Shakirának?

Megint kisfia lesz Shakirának?

énekesnőfocistasztárterhességvárandósság
0

Írta: and

 Shakira ismét babát vár, ez már biztos, de a pici nemét eddig nem tudtuk. Az énekesnő nemrég a

 
Shakira ismét babát vár, ez már biztos, de a pici nemét eddig nem tudtuk. Az énekesnő nemrég a spanyol Cosmopolitan szeptemberi számának adott interjújában nemcsak második terhességéről beszélt, hanem azt is elárulta, hogy ismét kisfiút hord a szíve alatt.
 
A 37 éves sztár augusztusban a Facebookon erősítette meg, hogy a hír igaz: tényleg második gyermekét várja. „Igen, tényleg úton van a második kisbabánk. Nagyon köszönjük mindenkinek a jókívánságokat” – írta rajongóinak.
 
Az énekesnő azóta sem beszélt túl sokat újabb terhességéről, de barátai szerint nagyon boldog, és alig várja, hogy a karjaiban tarthassa a picit. Márciusban azt nyilatkozta, hogy minden vágya egy újabb csemete, és az, hogy lássa másfél éves kisfiát, Milant, amint a bátyus szerepet gyakorolja.
 
„Ha nem lenne ennyi dolgom és zenei feladatom most, akkor biztos, hogy máris terhes volnék” – nyilatkozta akkor. Arról pedig egy másik interjúban mesélt, hogy nagy családra vágyik: ha csak rajta múlna, egy egész focicsapatot nevelgetne sztárfocista kedvesével, Gerard Piquével.
 
„Szeretném, ha nyolc-kilenc gyerekünk lehetne, egy egész focicsapat” – árulta el, majd hozzátette, hogy mióta kisfiuk, Milan világra jött, egész másképp tekint a dolgokra, és a fontossági sorrend is megváltozott az életében.
 
„Ha szülővé válsz, és érzed a pici szeretetét, úgy érezheted, békében élsz az egész világgal. Ezentúl csak ezt szeretnéd elmondani mindenkinek, na meg a jó híreket, és azt, hogy mennyire boldog vagy” – árulta el.
 
shakira2.jpg ()De persze azt sem tagadta, hogy az anyaságnak nem csak a rózsaszín oldalát látta és érezte – egy ideig nehezen tudta összeegyeztetni a babázást a hivatásával, de lassan ráérzett a dolgokra. „Az anyaság nem olyan rózsaszín, mint mondják, de a rémtörténetek is el vannak túlozva. Szerintem mindkét dolog vele jár” – osztotta meg a világgal saját verzióját.
 
A hírességgel a rajongók is együtt örülnek az újabb baba érkezésének, de abban is reménykednek, hogy második kisfia születése után nem vállalkozik olyan meggondolatlan villámdiétára, amilyennel Milan születése után fogyott le. A sztár akkor a gyors fogyás érdekében napokon át csak folyékony táplálékot fogyasztott, és utána is olyan keveset evett, hogy kisfiát sem tudta szoptatni.
 
Talán mondanunk sem kell, hogy ezt a módszert senkinek sem ajánljuk, akármilyen gyors és látványos eredménnyel kecsegtet, hiszen nemcsak az anyuka egészségére lehet veszélyes, hanem a normális anyagcserét is felboríthatja. Ha pedig hirtelen marad abba a szoptatás, az a babának sem tesz jót – internetes oldalak tanácsai szerint neki az lenne az ideális, ha fokozatosan állna át tápszerre, márpedig az anyatej hirtelen elapadása ezt nem teszi lehetővé.
 
Shakira ráadásul szigorú diétája mellett vélhetően rengeteg tánccal és hastánccal karcsúsodott, ugyanis ezek a mozgásformák a legnagyobb kedvencei, nem mellesleg rengeteg kalóriát égethet el velük. A tánccal például, a mozgás intenzitásától függően akár 400 kalóriát is leadhatunk óránként.
 
Ami pedig a táplálkozást illeti, első várandóssága alatt is figyelt magára: sok friss zöldséget, gyümölcsöt, salátát, sovány húst fogyasztott, viszont a halféléket – bármennyire szereti is ezeket – mellőzte. A mozgást nem hagyta abba, de csak annyit sportolt, amennyi még jól esett neki nagy pocakkal, és semmit sem erőltetett. Valószínűleg hasonlóan tesz most is, mert már tudja, mi vált be neki, amikor Milannal volt várandós. De azt mi is nagyon reméljük, hogy második terhessége után már ad magának időt, hogy visszanyerje az alakját, és elfelejti azt az egészségtelen diétát, amivel anno lefogyott.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X