Főoldal > AKTUÁLIS > 17 év után is imádja egymást David és Victoria Beckham

17 év után is imádja egymást David és Victoria Beckham

divattervezőfocistaszerelemsztár
0

Írta: and

Victoria Beckhamet az esetek többségében komolynak látjuk a képeken, pedig az interjúkban és a vele k&

Victoria Beckhamet az esetek többségében komolynak látjuk a képeken, pedig az interjúkban és a vele készült beszélgetésekben általában megmutatja, hogy nemcsak humora van, hanem bizony mosolyogni is tud.
 
Ezt legutóbb egy kép kedvéért is megtette, amit Edinburgh-ban készítettek róla és férjéről, Davidről. A sztárfocista nevével fémjelzett whisky bemutatásának alkalmából rendezett vacsorán jó lehetett a hangulat, ugyanis a fekete-fehér fotón Victoria a férje nyakába dől, és boldogan nevet, miközben David is mosolyog. 
 
A rajongóknak nemcsak az tűnt fel a fotót, illetve a többi képeket nézegetve, hogy mennyire édesek, és mennyire szeretik egymást, hanem az is, hogy az évek nem ártanak a két sztár fantasztikus külsejének sem.
 
beckham2.jpg ()Bár Victoriáról az elmúlt évek során számtalanszor hallhattuk, olvashattuk, hogy elképesztő diétákkal sanyargatja magát vékonysága megőrzése érdekében, most azt láthatjuk, hogy vékony ugyan, de nem egészségtelenül.
 
Olyan, mintha az egykori Spice Girl valamiféle egyensúlyra talált volna, amit elmondása szerint részben a családjának, részben pedig az idő múlásának köszönhet: 40 évesen már bölcsebb, megfontoltabb, és négy gyermek anyukájaként végre el tudja fogadni önmagát.
 
„Már nem félek az öregedéstől, hiszen a legcsodálatosabb emberrel élhetem át, akit valaha is ismertem. David a lelki társam, az életünk pedig csodálatos” – mondta egy korábbi interjúban. Majd egy újabb kérdésre válaszolva megerősítette, hogy alakjával is elégedett.
 
„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Sokat eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.
 
Emellett kislánya, a már egyéves Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.
 
A híresség 10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.
 
beckham3.jpg ()A rosszindulatú pletykák a mai napig nem érdeklik, számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Victoria és az őrült diéták
Számtalanszor hallottunk arról, hogy a híresség kevesebbet eszik, mint kellene. Sokszor olvashattunk szuperdiétáiról, például arról, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen. De hallhattunk állítólagos drunkorexiájáról is – vagyis arról, hogy szinte kizárólag alkoholból szerzi a teste számára szükséges kalóriákat. Ezekből viszont szerinte semmi sem igaz. Korábban kipróbált ugyan fogyókúrákat, de hosszú távon nem ezekben hisz, hanem a kiegyensúlyozott étrend és a mozgás jótékony hatásaiban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X