Főoldal > AKTUÁLIS > Túl merész Gisele Bündchen új reklámfilmje?

Túl merész Gisele Bündchen új reklámfilmje?

reklámszépségsztárszupermodell
0

Írta: and

 A legtöbben mintaanyukának és példás feleségnek tartjuk Gisele Bündchent, de a szupermodellnek van

 
A legtöbben mintaanyukának és példás feleségnek tartjuk Gisele Bündchent, de a szupermodellnek van egy kihívóbb és szexibb oldala is, amit a nemrég elkészült Chanel No. 5 reklámfilmjében meg is mutat.
 
A Baz Luhrmann által rendezett kisfilmben Gisele eleinte szörfdeszkán szeli a hullámokat, majd ledobja a szörfös szerkót, és magához öleli a kislányát. Ezt követően egy csodás fotózáson vesz részt, ahonnan elszalad, autóba pattan, és a végén a történet szerinti kedvesével, a Trónok harca és a Nashville című sorozatokból is ismert Michiel Huismannal csókolózik, számunkra a Moulin Rouge című filmet idéző díszletek között.

 gisele2.jpg ()
 
Ez már csak azért sem lehet véletlen, mert azt a filmet is Baz Luhrmann rendezte, aki így vélekedett Gisele-ről a forgatás után. „Azt imádom benne a legjobban, hogy a teste a hangszere, amivel már évek óta dolgozik, ezért megtanult sok minden így is kifejezni. Mindent meg tud csinálni, amit csak akar. Csodálatos nő” – mondta.
 
Azt nem tudjuk, hogy a The One That I Want című Chanel kisfilm után Gisele feltűnik-e hamarosan valamelyik hosszabb Baz Luhrman filmben is, de az biztos, hogy a forgatás után a híres rendező nagyon elégedett a modellel.

 
A kétgyerekes sztáranyuka tehát színésznőként is megállja a helyét, bár munkából az elmúlt években nem nagyon volt számára hiány. Ő viszont azt mondja, a sok tennivaló mellett is mindig tud időt szánni a családjára, hiszen nemcsak modellként, hanem anyukaként is szereti megélni a fontos pillanatokat. Arról nem is beszélve, mennyire feltölti a gyerekeivel töltött idő: imádja a négyéves Benjamint és a kétéves Viviant.

gisele3.jpg ()
 
Nemrég 34. születésnapját ikertestvérével, Patriciával ünnepelte, és az internetre felöltött közös fotójuk alapján nehéz eldönteni, hogy tortájukat, a paradicsomi helyszínt, vagy szuper alakjukat irigyeljük-e inkább.
 
Apropó fantasztikus vonalak: a modell sokat is tesz azért, hogy megőrizze alakját. Odafigyel az egészséges táplálkozásra, amit rendszeres sporttal egészít ki. Kedvenc mozgásformái közé tartozik a Pilates és a jóga, ez utóbbit rendszeresen űzi kislányával együtt is.
 
A fotót feltöltötte az Instagramra is, ahol rajongók milliói olvadtak el a cuki képtől. „Köszönjük Fafi néninek, hogy megörökítette ezt a különleges pillanatot” – írta a 33 éves modell, aki egyébként már akkor is együtt jógázott a picivel, amikor ő még csak hathónapos volt. „Az én kis edzőpartneremmel, mielőtt dolgozni megyünk” – fűzte az akkor készült fotóhoz megjegyzésként a világsztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X