Főoldal > AKTUÁLIS > Döbbenetes változás: Angelina Jolie szőkére váltott!

Döbbenetes változás: Angelina Jolie szőkére váltott!

hajhajfestésszépségszőkesztár
0

Írta: and

 Mi is meglepődtünk, amikor megláttuk Angelina Jolie nemrég készült fotóit néhány külf&

 
Mi is meglepődtünk, amikor megláttuk Angelina Jolie nemrég készült fotóit néhány külföldi oldalon, ugyanis a színésznő eléggé megváltozott: néhány napja szőkén kapták őt lencsevégre. De még mielőtt azt gondolnád, hogy egy időre megvált barna tincseitől, gyorsan eláruljuk, hogy parókát viselt, méghozzá új filmje, a By The Sea máltai forgatásán.
 
Hajszíne új volt, a mellette álló férfi viszont a régi, ugyanis Angelina nem mással készíti a produkciót, mint szerelmével, Brad Pittel. A pár a forgatáson is kimutatta, hogy még most, 10 év után is boldogok, és szeretik egymást: az egyik fotón jól látszik, hogy gyengéden átölelték és megsimogatták egymást.
 
angelina2.jpg ()A romantikus filmdráma viszont arról szól majd, hogy egy házaspárnak milyen kihívásokkal kell szembenéznie a mindennapok során, ami valószínűleg a sztárpárnak is ismerős helyzet. Korábban ugyanis voltak gondjaik, de Angelina szerint ez természetes, hiszen melyik kapcsolatban ne gyűlnének olykor felhők a két fél feje fölé. De abban is biztos, hogy az a szeretet és tisztelet, amit Braddel egymás iránt éreznek, átsegíti őket a jövő kihívásain is.
 
„Nincs sok barátom, ezért talán Brad az egyetlen, akivel őszintén beszélgetek. Nem túlzás, ha azt mondom, hogy ő a legjobb barátom” – nyilatkozta a színésznő, hangsúlyozva annak jelentőségét, hogy a szerelme egyben a bizalmasa is.
 
A sztáranyuka tehát úgy érzi, megtalálta a helyét, a párját, az életfeladatait, és egy ideje már fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni tenni az asztalra.
 
Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg. De ha igaz az, hogy a közelmúltban visszatért veszélyes diétájához, és egy ideig szinte csak magvakon élt, akkor elég valószínű, hogy ezeket a kedvenceit is megtagadta magától…
 
angelina3.jpg ()Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.
 
És bár az utóbbi időben ismét rengeteget dolgozik, intézkedik, a színésznő azért időről időre megtalálja a módját, hogy kikapcsolódjon a családjával valahol a nagyvilágban. Tavaly decemberben például egy hangulatos hajókiránduláson fotózták le őket, ahol szemmel láthatóan jól érezték magukat. Kíváncsiak vagyunk, vajon idén milyen adventi, illetve karácsonyi kikapcsolódást választ majd a nem éppen csipetnyi Jolie-Pitt csapat…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X