Főoldal > AKTUÁLIS > Wellness élmények várnak rád Hajdúszoboszlón (x)

Wellness élmények várnak rád Hajdúszoboszlón (x)

0

Írta:

Gondolataidban te is gyakran felidézed a szép nyári napok emlékét? Hát igen, a nyár gyorsan elrep&

Gondolataidban te is gyakran felidézed a szép nyári napok emlékét? Hát igen, a nyár gyorsan elrepült, de ne bánkódj, hiszen az őszi időszakban is felejthetetlen élmények várnak Hajdúszoboszlón. A „felüdülőhely”-en kiváló fürdő-, wellness szolgáltatások és szórakoztató programok várnak téged és családodat.

kep3.jpg ()
Pihenj és gyógyulj egy helyen

Egyedi hajdúszoboszlói szolgáltatás, hogy a legtöbb helyi szállodában házon belül is fürödhetsz az áldásos hajdúszoboszlói gyógyvízben, és igénybe veheted a kiváló gyógy- és wellness kezeléseket. A kihelyezett terápiákon orvosi felügyelet is biztosított. A szállodák kínálatában speciális wellness kezelést is igénybe vehetsz, van itt például halpedikűr, alvásprogram, szinkron és páros masszázs is.

Tudtad, hogy a hajdúszoboszlói hotelek közül 13 szállodában házon belül is lehet gyógykezeléseket igénybe venni?

kep.jpg ()

Wellness élmények házon belül

Az őszi időszak kiválóan alkalmas a testi-lelki feltöltődésre, a megfelelő wellness szolgáltatások igénybevételével. A legtöbb hajdúszoboszlói szálloda wellness részlegén változatos masszázs és szauna kínálatból válogathatsz. Hajdúszoboszlón a kellemes kikapcsolódás biztosítása mellett az egészségmegőrzés is kiemelten fontos, így a legtöbb szálláshelyen menü étkezés keretében egészséges fogások közül válogathatsz, de akár a speciális étrend is biztosított.

Tudtad, hogy a hajdúszoboszlói hotelek közül 9 szálloda wellness részlegén található fedett élménymedence?

kep2.jpg () 

Ajánlatok sokasága

A következő időszakra a hajdúszoboszlói szálláshelyek változatos ajánlatokkal készültek. Az őszi, valamint már a téli és ünnepi ajánlatok között a város hivatalos turisztikai oldalán lehet válogatni, itt: http://hajduszoboszlo.hu/akcio

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

kep4.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X