Főoldal > AKTUÁLIS > Jön a baba! Kerekedő pocakkal sétálgat Jessica Biel

Jön a baba! Kerekedő pocakkal sétálgat Jessica Biel

babapocaksztárterhes
0

Írta: and

 Október végén olvastuk először, hogy Jessica Biel babát vár, de ezt az örömhírt csak

 
Október végén olvastuk először, hogy Jessica Biel babát vár, de ezt az örömhírt csak most erősítették meg – eddig csak a színésznő viselkedése és öltözködése utalt arra, hogy anyai örömök elé néz…
 
A 32 éves színésznőt a közelmúltban kutyasétáltatás közben fotózták le, méghozzá egy olyan felsőben, ami hastájékon elég bő volt, arca és combja pedig a megszokotthoz képest jobban kerekedik. Később nyakig becipzározott pufidzsekiben kapták őt lencsevégre, illetve egy rendezvényen olyan kardigánban, ami szintén eltakarta a hasát.
 
Ami pedig a gyanús viselkedést illeti, a híresség gyakran megfordul bababoltokban mostanság, és legutóbb kislányoknak való játékokat nézegetett… vajon már nem csak a terhességben biztos, hanem azt is tudja, hogy kislányt vagy kisfiút vár-e?
 
Ezt nem tudjuk, de abban biztosak vagyunk, hogy ha jön a baba, Jessica akkor sem lesz otthonülős, lusta kismama. Az ő aktív és egészséges életmódjával nem férne össze, hogy egész nap tévézzen, nasikkal tömje magát, és meg se mozduljon.
 
„Nem tudom elképzelni a napjaimat mozgás nélkül. Persze számomra is fontos, hogy motivált maradjak, ezért megvannak a magam kis trükkjei. Nagyon szeretem például váltogatni a mozgásformákat, illetve a kinti sportokat és az edzőtermi gyakorlatokat. Így garantáltan nem fogom elunni a mozgást” – nyilatkozta korábban.
 
jessicabiel2.jpg ()Justin Timberlake feleségének kedvenc mozgásformáit nehéz lenne felsorolni, mert szinte bárhol és bármikor sportol, ha kedve tartja. Imádja a vizet, a vízi sportokat és a tengerparton végezhető mozgásformákat, de szívesen megy túrázni vagy edzőterembe is.
 
A konditeremben az egész testét átmozgatja, amihez egyik kedvenc eszköze a medicinlabda. „Amíg nem használtam, nem gondoltam volna, hogy ennyi izmot átmozgathatok ezzel” – árulta el korábban. Most viszont valószínűleg kíméletesebb mozgásformákra vált, mint például a Pilates és a jóga, amiket szintén nagyon szeret.
 
jessicabiel3.jpg ()Ami pedig a táplálkozást illeti, aktív életmódja és szerencsés alkata miatt szinte bármit megehetne, mégis komoly elvei vannak. „Bio ételeket eszem, a finomított élelmiszereket kerülöm. Kedvenc nasijaim a dió és a mogyorófélék, mert ezek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is” – mondta.
 
A színésznőről sokan azt gondolják, hogy egy percre sem tud elszakadni az edzésektől és az egészséges étrendtől, de ő nemrég ennek épp az ellenkezőjét hangsúlyozta. „Minden héten beiktatok egy-egy pihenőnapot, amikor azt eszem, amit csak megkívánok, és ha kedvem tartja, egész nap csak heverészek vagy masszázsra megyek. Szerintem mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás” – mesélte a sztár, aki szinte biztos, hogy várandóssága esetén sem tagadja majd meg magától azokat a finomságokat, amiket megkíván, de a mértéktartásra szerintünk ügyelni fog.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X