Főoldal > AKTUÁLIS > Könyvet ajándékba! (X)

Könyvet ajándékba! (X)

0

Írta:

Ha igazán meghitté szeretnéd varázsolni az idei karácsonyt, ne felejts el egy-egy könyvet is beszerezni az aj&

Ha igazán meghitté szeretnéd varázsolni az idei karácsonyt, ne felejts el egy-egy könyvet is beszerezni az ajándékok sorába, hiszen egy izgalmas olvasmánnyal garantált a siker!
A könyvesboltokban számtalan kötet közül választhatsz, íme néhány tipp, hogy megkönnyítsük a választást!

Édesanyádnak, barátnőidnek könnyed és szép köteteket ajánlunk, mint például a Poirot és én, amelyben számtalan kedves történet olvasható Agatha Christie kedves teremtményéről.
A filmeknél maradva, a felfedezés örömét imádóknak mindenképpen az Itt forgott Főszerepben Budapest a tuti ajándék: filmek, helyszínek, budapesti séta ötletek egy kötetben!

A férfiak már nehezebb dió… nem egyszerű egy igazán hozzájuk illő ajándék kiválasztása, igazunk van?  Focirajongó? A gazdasági lapokat bújja, vagy a történelem a kedvence? Mutatjuk, hogy miből válogathatsz, ha a szívedhez közel álló férfiakat szeretnéd meglepni.
Tavaly az év futballkönyve volt Angliában, idén nálunk is minden fociimádó alapműve lett: Futballforradalmak.
Történelemrajongó férjeknek és apukáknak itt a Hadiakadémia sorozat, és a legújabb kötet a Harckocsizók. Vagy egy olvasmányos és izgalmas összeesküvés elmélet a Kennedy gyilkosságról, teljesen új adatok fényében: A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története.

És hogy mit kapjanak a legkisebbek? Mi szórakoztató fejtörőket, színes foglalkoztatókat álmodtunk a fa alá. A szünetben persze a pihenésé a főszerep, de a játékos tanulásnál nincs hasznosabb! Fejtörők és sok-sok érdekesség a világ különböző tájairól, Afrikából, Ázsiából, Európából és az amerikai kontinensről, jól hangzik ugye? Etnomatek.

Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor látogass el az Akadémiai Kiadó honlapjára, ahol még több tippet találhatsz, sőt még kedvezménnyel is kedveskednek neked!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X