Főoldal > AKTUÁLIS > Már 51 éves: így megöregedett a Jóbarátok sztárja

Már 51 éves: így megöregedett a Jóbarátok sztárja

Jóbarátoksminkszépségszínésznősztár
0

Írta: and

 Bárkinek lehet rossz napja, vagy olyan reggele, amikor még a sminkelés gondolatához sincs kedve. Ez alól a

 
Bárkinek lehet rossz napja, vagy olyan reggele, amikor még a sminkelés gondolatához sincs kedve. Ez alól a sztárok sem kivételek: nemrég a Jóbarátok színésznőjét, Lisa Kudrow-t kapták lencsevégre makeup nélkül.
 
A sikeres sorozatban Phoebe-t és ikertestvérét, Ursulát alakító színésznőt akkor fotózták le, amikor az egyik esős reggelen kiszállt a kocsijából Los Angelesben. Az 51 éves világsztár arca komor és beesett, szemei karikásak, és látszik, hogy az utóbbi időben a ráncai is megszaporodtak, illetve elmélyültek.
 
Ez azért is meglepő a rajongók számára, mert néhány hónapja még mindenki elismerően bólogatott, amikor egy rendezvényen a híresség jócskán túlragyogta a sikersorozat Monicáját, Courtney Coxot, sőt, akkor sokan meg is állapították, mennyire szépen öregszik a plasztikáktól köztudottan irtózó Lisa.
 
lisakudrow2.jpg ()Korábban többször is hangsúlyozta, hogy nagyon fél a botoxtól, és attól, hogy az ilyen és ehhez hasonló beavatkozások milyen eredménnyel végződnének nála – és mi történne a vonásaival, ha bevállalna egy-két ilyen műtétet.
 
Persze azt is elárulta, hogy azon a véleményen van: soha ne mondd, hogy soha… viszont gyorsan hozzátette, szépen akar megöregedni, és inkább egészséges életmóddal próbál tenni azért, hogy ezt elérhesse.
 
Ezt támasztja alá az is, hogy a színésznő a smink nélküli fotókon is egy palack ásványvizet tart a kezében: számára az egészséges táplálkozás része a sok szénsavmentes ásványvíz elkortyolgatása is.
 
Emellett az étkezésre is odafigyel, és legszívesebben csirkét, natúr joghurtot, babot, tengeri moszatokat, garnélarákot, gombát, hagymát és friss zöldségeket fogyaszt. Ha pedig egy kicsit kedvezni szeretne magának, akkor elmajszol egy kis darab parmezán sajtot.
 
Ami pedig a rendszeres sportot illeti, abban is szereti a kiegyensúlyozottságot és a változatosságot. Az edzéseket szereti kardiózással kezdeni, egyik kedvence például a bringázás. Majd kar-, láb- és hasizom-erősítő gyakorlatok következnek, amiket többször megismétel, de időről időre meg is változtat, hogy a gyakorlatsor ne váljon monotonná.
 
Lisa “Jóbarátok ebédje”
Courteney Cox korábban elárulta, hogy 10 éven keresztül ebédelt Lisával és Jennifer Anistonnal a Jóbarátok forgatásán, és mindig ugyanazt ették. „Minden nap együtt ültünk asztalhoz, és a menü mindig Cobb saláta volt” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X