Főoldal > AKTUÁLIS > Vörös rúzs és bőrdzseki : iszonyatosan dögös a 69 éves Helen Mirren!

Vörös rúzs és bőrdzseki : iszonyatosan dögös a 69 éves Helen Mirren!

filmszépségszínésznősztár
0

Írta: and

Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát – tartja a mondás. Ha ezt vesszük alapul, akkor biztosak lehetünk

Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát – tartja a mondás. Ha ezt vesszük alapul, akkor biztosak lehetünk abban, hogy Helen Mirren nem 69 évesnek gondolja saját magát, hanem jóval fiatalabbnak.
 
A színésznő ugyanis bőrdzsekiben, vörös rúzzsal az ajkán és menő szőrös csizmában lépett a kamerák elé Londonban, ahol a L’Oréal Paris Age Perfect kozmetikumainak reklámfilmjét forgatta. A világsztár a járókelők és a rajongók egybehangzó véleménye szerint is csodásan nézett ki, és bár sokan meglepődtek, hogy fekete szerkóban és bőrdzsekiben látják, a legtöbb embernek így is nagyon tetszett a híresség.
 
helenmirren2.jpg ()Helen Mirren egyébként először szerepel a L’Oréal reklámarcaként, de elmondása szerint régóta reménykedett az együttműködés lehetőségében. „Mindig szerettem a márkát, és remélem, az ő segítségükkel inspirálhatok más nőket is, hogy legyen nagyobb az önbizalmuk, azáltal, hogy a lehető legjobban kihangsúlyozzák természetes szépségüket” – mondta.
 
„Nem vagyok ragyogó szépségű nő, és soha nem is voltam az, de valahogy mindig rendben volt a kinézetem, és szeretném, ha ez még egy darabig így is maradna” – mondta szerényen, és félig viccelődve a híres színésznő.
 
Néhányan abban is biztosak, hogy a sztár csak úgy egyezett bele a szerződés aláírásába, hogy garantálták számára: a fotózások készült képek nem lesznek képszerkesztő programokkal feljavítva (nem tudunk arról, hogy bárki megerősítette volna ennek a megállapodásnak a tényét, de ha Helen Mirren ehhez ragaszkodott, az kivételes és dicséretes).
 
Ahogy idősödik, egyre kevesebb sminket ken az arcára, de azt mondja, ezt nem könnyű megállnia. „Mindig új termékeket próbálok ki, és imádok kísérletezni. Egy kicsit ebből ide, aztán egy kicsit abból oda… de a végeredményt általában le kell mosnom, mert borzalmas” – nevetett egy interjúban.
 
A nevetés egyébként is fontos dolog az életében, hiszen azt vallja, amíg a derűt meg tudja őrizni, addig a szépsége és az egészsége is megmaradhat. Ez utóbbiért persze életmódjával is tesz: az étkezéseknél igyekszik kis adagokat fogyasztani mindenből, amit megkíván, és az egészségtelenebb falatokra többször mond nemet, mint igent.

helenmirren3.jpg ()
 
A mozgást sem hanyagolja el. Szinte minden nap egy 12 perces gyakorlatsort csinál végig, amit a kanadai légierőtől lesett el. A mini edzésprogram nem tűnik hosszúnak: 10 alapfeladatból áll, de nagyon hatásos.
 
„A gyakorlatok között helyet kapnak a térdemelések, felülések, mellkas-emelések, lábemelések, karkörzések, futás és a helyben szökdelés is. Ez egy olyan edzés, ami rövid idő alatt a teljes testet átmozgatja, bárhol és bármikor végezhető, sőt, felszerelés sem kell hozzá” – írja erről az edzésmódszerről egy külföldi magazin.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X