Főoldal > AKTUÁLIS > A gyönyörű Eva Green a L’Oréal nemzetközi szóvivője

A gyönyörű Eva Green a L’Oréal nemzetközi szóvivője

divatszépségtrend
0

Írta:

Eva bemutatkozó videójáért kattints ide! A L’Oréal Professionnel örömmel jelenti be, hogy a m&

Eva bemutatkozó videójáért kattints ide!

A L’Oréal Professionnel örömmel jelenti be, hogy a márka nemzetközi szóvivőjének szerepét idén Eva Green, a Casino Royale James Bond lánya, a népszerű Londoni rémtörténetek című sorozat és Tim Burton, 2016-ra várt következő filmjének a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeinek sztárja tölti be. Az ő neve fémjelzi majd a márka több stratégiai fontosságú bevezetését, így többek között a Tecni.ART, kizárólag L’Oréal Professionnel szalonokban, 2015 februárjától elérhető új Wet Domination styling termékcsaládjáét is.

A rendkívül nőies és varázslatos szépséggel megáldott Eva Green 1980. július 5-én, Párizsban látta meg a napvilágot. Generációjának egyik legtehetségesebb nemzetközi filmcsillagai között tartják számon. Mindig gondosan követi a divat és a szépségipar trendjeit. Eva különösen ismert áttetsző szépségű bőréről, kék szeméről és mitikus barna hajáról, amelyet minden további nélkül kész átformálni egy-egy film vagy nagyobb társasági esemény kedvéért. Legyen szó akár egy érzéki hullámokkal szegélyezett természetes hajviseletről, vagy egy elbűvölő konttyal kiegészített kifinomult frizuráról, Eva Green nőiessége mindenkit teljesen magával ragad.

evagreen2.jpg ()Eva Green különös figyelmet szentel a hajának, és teljes mértékben megbízik fodrásza döntéseiben. „Színésznőként a hajam szépsége különösen fontos számomra. Éppen ezért lényeges, hogy a fodrászommal is közeli kapcsolatot ápoljak – mindig együtt találjuk ki a különböző frizurákat. A fodrászom egyébként csakis a legjobb fodrászati termékeket, a L’Oréal Professionnel márkát használja. Ezért is örülök most különösen, hogy részese lehetek ennek az izgalmas kalandnak.” nyilatkozta Eva Green.

A 34 éves Eva Green már több mint 18 film- és sorozatszerepet jegyez. Gyakran alakította fantasztikus, vagy a valóságtól elrugaszkodó világok titokzatos hősnőinek figuráját. Eva Green szerepeit alapos megfontolással választja ki, ügyelve arra, hogy mindig kiváló filmekben szerepeljen és neves rendezőkkel dolgozzon együtt.

„Azért választottuk Eva Greent, mert tökéletesen megtestesíti a márka értékeit: rendkívül fogékony a divatra, és különösen nagyra értékeli a fodrászok szakértelmét – magánéletében és a filmvilágban egyaránt. Szépsége, modernsége és karizmája magával ragadó. Meggyőződésem, hogy Eva Green tökéletes választás a L’Oréal Professionnel értékeinek képviseletéhez.” nyilatkozta Anne-Laure Lecerf, a L’Oréal Professionnel nemzetközi főigazgatója.

Forrás: L’Oreal

Fotó: Copyright Nico for L’Oréal Professionnel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X