Főoldal > AKTUÁLIS > 1 000 000 LEGO® kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

1 000 000 LEGO® kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

0

Írta:

A kiállításon találkozhatnak többek közt Olaszország, Törökország, Thaiföld &

A kiállításon találkozhatnak többek közt Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton régió például több mint 20 kiállítóval képviselteti magát, valamint jelen lesz Vas és Békés megye, Győr, Debrecen és Pápa városa is. Belföldi díszvendég Székesfehérvár, külföldi díszvendég Románia.
 

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország térkép lesz, mely 1 000 000 LEGO® kockából épül majd fel. Az országban ez idáig nem épült ekkora LEGO-ból készült térkép, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. És hogy lehet, hogy a kiállítás ideje alatt készül el a térkép? A Tihanyi Apátság, a Szent István Bazilika vagy a Hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott LEGO® munkák is felkerülnek és ezekkel lesz teljes az ország képe.

utazas_pr2.jpg ()

A kicsiket a LEGO® Store Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig ember nagyságú LEGO figurák gondoskodnak.

Az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Ilyenkor a hosszú tél után már mindenki napsütéses, vidám napokra vágyik. Idén egy szerencsés pár elrepülhet a világ egyik legszebb és legnaposabb szigetére. A versenybe kerüléshez az Utazásra jegyet váltó látogatóknak egy pár kérdésből álló nyeremény szelvényt kell kitölteniük. Ezeket a szelvényeket az A pavilon több pontján is leadhatják. A helyes választ adók közül kerül majd ki az az egy szerencsés, aki megnyeri az 1 hetes, 2 fő részére szóló Mauritius-szigeteki álomutazást.

utazas_pr3.jpg ()
 

Autók tesztközelből: A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek a hazánkban kapható autómárkák, így megismerkedhetnek különböző kategóriák régebbi és új modelljeivel is. Kiváló alkalom lehet ez egy autó vásárlás előkészítéséhez, tájékozódáshoz vagy egy-egy modell teszteléséhez.

utazas_pr1.jpg ()

Vásároljon napi jegyet online, így 2500 Ft helyett 1900 Ft-ért mehet be a kiállításra és a sorban állást is elkerülheti.

Egyidejű kiállításokról, kiállítókról, és a programokról bővebb információ:

www.utazas.hungexpo.hu

www.facebook.com/utazaskiallitas


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X