Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Deschanel ismét babát vár

Emily Deschanel ismét babát vár

babapocaksztárterhességvárandósság
0

Írta: and

 Miután az utóbbi időben több rendezvényen is bő ruhákban jelent meg, és egyre kevésbé

 
Miután az utóbbi időben több rendezvényen is bő ruhákban jelent meg, és egyre kevésbé tudta takargatni növekvő pocakját, Emily Deschanel végül egy amerikai magazin újságírójának kérdésére elárulta, hogy tényleg kisbabát vár.
 
A 37 éves színésznőnek és férjének, David Hornsby-nak már van egy kisfia, a hároméves Henry, és Emily korábban azt mondta, nem aggódik amiatt, hogy ne tudná összeegyeztetni a gyereke(i) nevelésével járó feladatokat és a munkáját.
 
„Van egy csodálatos dadusunk, aki minden nap itt van velünk. A forgatáson is ott lehet a kisfiammal, a színfalak mögött, így a munkaidőm alatt is láthatom a gyerkőcöt. Nem mondanám, hogy mindig csendes, de jól érzi ott magát. Szerencsés vagyok, hiszen sok anyuka úgy dolgozik, hogy csak reggel és este látja a babáját” – nyilatkozta.
 
Az évek óta vegán Emily az első terhessége során azzal hívta fel magára sokak figyelmét, hogy kijelentette: továbbra sem hajlandó húst enni. Voltak, akik egyetértettek vele, mások viszont a kisbabája egészségét féltették, hiszen a pocaklakó egészsége érdekében nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás, amibe a proteinbevitel is beletartozik.

emily2.jpg ()
 
Emily viszont nem aggódott. Egy korábbi interjúban így mesélt arról, hogyan lett vegán. „Elég liberális szemléletű középiskolai osztályba jártam, ahol megismertem a Diet for a New America című exposét, ami a táplálkozásunknak az egészségünkre és a környezetünkre ható negatív következményeit mutatta be. Ezek után nem ettem, illetve nem is viseltem semmilyen állati eredetű terméket” – árulta el.
 
Sokan próbáltak a lelkére beszélni, hogy legalább addig egyen állati eredetű táplálékokat, amíg babát vár, de Emily hajthatatlan volt. Sejtette, hogy van más megoldás, ezért felkeresett egy dietetikust is, aki segített neki új étrendje kidolgozásában – hús és tejtermékek nélkül.
 
A sztár egészséges főétkezésekkel és nassolnivalókkal igyekezett biztosítani kisbabája és saját egészségét is. Például több diót, mogyorót és frissen facsart gyümölcslét, illetve friss gyümölcsöt fogyasztott, például bogyós gyümölcsöket. Emellett sok kókuszvizet ivott, amit zöld kókusz levéből nyernek.
 
A sztárok körében közkedvelt ital nemcsak nyomelemekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, és segít megőrizni a szervezet ellenálló képességét, hanem például az öregedést is lassítja és lúgosít is. Emily egyébként a tartósított ételekre és ropogtatnivalókra viszont továbbra is nemet mondott.
 
A 175 cm magas színésznő egyébként a mozgást sem hanyagolja el: valószínűleg most, második csemetéjét várva is rendszeresen sportol. Egy korábbi cikk szerint minden héten legalább három alkalommal edz személyi edzője, Julie Diamond irányításával. A terhessége előtt súlyzós gyakorlatokat végzett, illetve a futópadot sem hanyagolta el. Edzője azzal motiválja, hogy gondoljon arra, mennyivel jobban érzi magát a bőrében, ha eleget mozog.
 
„Emellett azért is sportolok, amiért vegán lettem: egészséges akarok maradni. Az étrendem esetében persze kicsit másról is szó van, hiszen az állatok miatt nem eszem és nem hordok állati eredetű termékeket. Az ő életük számomra sokkal erősebb indok, mint az, hogy jól nézek-e ki, vagy nádszálvékony vagyok-e” – tette hozzá Emily Deschanel.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X