Főoldal > AKTUÁLIS > Harry herceg exe a Mulberry új múzsája

Harry herceg exe a Mulberry új múzsája

divatmodellmúzsaruhaszépségszerelemsztár
0

Írta: and

 Ha gyakran átfutod a bulvárhíreket, akkor Cressida Bonas neve onnan is ismerős lehet számodra, hogy két &

 
Ha gyakran átfutod a bulvárhíreket, akkor Cressida Bonas neve onnan is ismerős lehet számodra, hogy két éven át volt „se veled, se nélküled” kapcsolatban Harry herceggel. De a 25 éves modell, táncosnő és színésznő megelégelte, hogy mindenki csak a magánélete miatt emlékszik rá, ezért gyorsan tett néhány lépést karrierje érdekében is.
 
Azt is mondhatnánk, hogy néhány tánclépést, ugyanis nemrég bejelentették, hogy ő a Mulberry új múzsája, aki már a márka márciusban bemutatásra kerülő kisfilmjében is feltűnik – egész pontosan táncolni fog.
 
„Betanult és improvizált lépések keverékét láthatjátok majd a videóban. Az egésznek az volt a lényege, hogy úgy táncoljak, mintha csak otthon, a konyhámban tenném ugyanezt. A legfontosabbnak azt tartottuk, hogy látszódjon, mennyire jól érzem magam” – nyilatkozta.
 
Cressidát egyébként a Mulberry régóta kinézte magának, és együttműködésük minden bizonnyal tartós és gyümölcsöző lesz. A 25 éves híresség nemrég a BAFTA gála tea partiján is a luxusmárkától választott magának egy gyönyörű, hófehér ruhát, amiben angyali szépségként tündökölt.
 
A tánc és a modellkedés mellett egyébként jövőre színésznőként is bemutatkozik, Harvey Weinstein filmjében, a Tulip Feverben, amit már a szakma is nagy érdeklődéssel vár – annál is inkább, mert Weinstein ódákat zengett Cressidáról.
 
cressida2.jpg ()„A közönség most végre meglátja, milyen csodálatos színésznő – szerintem ez a szerep csak a kezdet lesz számára, és még nagyon sok filmben láthatjuk viszont” – mondta, majd hozzátette, hogy azt is becsüli a szorgalmas szépségben, hogy nem Harry herceggel való kapcsolata révén szeretne előrébb jutni az életben, hanem saját erejéből.
 
Emellett pedig nyilvánvalóan alakjára és fittségére is odafigyel, hiszen mind a modellkedés, mind a színészi munka megköveteli, hogy ne lehessen panasz kinézetére, sem pedig erőnlétére. Ehhez hozzájárul a tánc is, ami nemcsak egyik hobbija, hanem hivatásként is tekint rá.
 
Ami pedig a helyes étkezést illeti, Cressida korábban nem figyelt kellőképpen sem arra, mit eszik, sem pedig arra, hogy mikor. Nem ezek voltak számára a lényeges dolgok, hanem inkább a bulizás és a barátnőkkel való csavargás.
 
De megtanulta: amellett, hogy tánccal és rendszeres sporttal karbantartja magát, az étkezésekre és a megfelelő tápanyag-bevitelre is oda kell figyelnie, különben a teste nem fog megfelelően működni. Márpedig ő egészséges és fitt szeretne maradni, még nagyon sokáig.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X