Főoldal > AKTUÁLIS > Merész ruhájában káprázatos volt Rita Ora

Merész ruhájában káprázatos volt Rita Ora

alakcsinosdekoltázsöltözékszépségsztártrendvékony
0

Írta: and

Bár mostanában azokról a fantasztikus, vagy kevésbé szerencsés ruhákról esik a legtöbb sz

Bár mostanában azokról a fantasztikus, vagy kevésbé szerencsés ruhákról esik a legtöbb szó, amit a sztárok a Golden Globe gálán viseltek, nekünk Rita Ora kék estélyije lett a januári hónap legemlékezetesebb darabja. 
 
A 24 éves énekesnő a The Voice tehetségkutató újabb brit szériájának indulása kapcsán bújt bele ebbe a csodás estélyibe, ami azért nem volt veszélytelen választás: a merész dekoltázs és az oldalfelvágás is magában rejtette a villantás lehetőségét. Ez végül nem történt meg, sőt, Rita szépen és elegánsan viselte a ruhát, és valószínűleg élvezte, hogy mindenki őt nézi.
 
A divatimádó énekesnő egyébként nemcsak azt tartja csodálatosnak, hogy egyre népszerűbb, és sorra kapja a lehetőségeket – például A szürke 50 árnyalatában ő játssza Christian Grey húgát, Miát –, hanem azt is, hogy a The Voice egyik mentora lehet.
 
ritaruha2.jpg ()„Nem sok időm van tévézni, és azt például nem is tudom pontosan, hogy mondjuk az X-Factor hogyan működik. De a Voice-ot gyakran megnéztem, és nagyon tetszik. Megtiszteltetés, hogy a része lehetek mentorként, és igyekszem majd nagyon jó kapcsolatot kialakítani a versenyzőkkel” – nyilatkozta.
 
Rita sikerei mellett a vonalaira is büszke lehet, és örülhet annak, hogy bármit vegyen is fel, az remekül áll rajta. De a látszat ellenére nem szállt el magától, sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával.
 
„Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.
 
Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.
 
Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.
 
Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Legutóbb Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.
 
A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint néha próbál több ritaruha3.jpg ()gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X