Főoldal > AKTUÁLIS > Sofia Vergara tényleg férjhez megy?

Sofia Vergara tényleg férjhez megy?

eljegyzésgyűrűházasságszépségszínésznősztár
0

Írta: and

 Azt hittük, Sofia Vergara nem is lehet nagyobb mázlista, amikor 2014 nyarán összejött a True Blood sztárj&

 
Azt hittük, Sofia Vergara nem is lehet nagyobb mázlista, amikor 2014 nyarán összejött a True Blood sztárjával, Joe Manganiellóval. Egészen addig így gondoltuk, amíg meg nem tudtuk, hogy a színész már a kezét is megkérte, méghozzá romantikus hawaii vakációjuk során, karácsonykor.
 
Bár a pár egyik tagja sem beszélt az eljegyzésről, nemcsak abban lehetünk biztosak, hogy ez megtörtént – Sofia gyémántgyűrűjét nem lehet nem észrevenni –, hanem abban is, hogy az esküvő dátuma sem lehet már messze. Ezt abból is gondoljuk, hogy a Modern család című sorozat színésznője gyakrabban látogatja az edzőtermet, hogy még jobb formába lendüljön. Mi más lehet ennek a magyarázata, mint az, hogy hamarosan a lehető legszebb és legcsinosabb menyasszonyi ruhák közül szeretne válogatni?
 
Sofia, aki karrierjét modellként kezdte, filmes karrierjét pedig 1995-ben, szerintünk egyébként nem tartozik a dundi színésznők táborába. Bár nőiesebb az alakja, mint számos kolléganőjének, azért teltnek távolról sem neveznénk. Korábban ő maga is elmondta, nem tagadja, hogy sokat köszönhet szuper alakjának, de hozzátette: odafigyel a teste igényeire. Ha például tortát szeretne enni, azt sem tagadja meg magától, de mértéket tart a finomságokkal.

sofiajoe2.jpg ()

Rajongói nemcsak Sofia alakját csodálják folyton, hanem azt is, hogy szinte bárhol, bármikor fantasztikusan néz ki. Ennek a világsztár szerint az a titka, hogy az évek során kialakította a számára tökéletes ruhatárat. Ebben nem feltétlenül drága holmik szerepelnek, hanem az ő kedvencei, melyek közül minden jól áll neki.

 
Alakjáért pedig természetesen egészséges táplálkozással és rendszeres sporttal is tesz – elsősorban tánccal. „Imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta a színésznő egy külföldi magazinnak. Majd hozzátette: a mozgással nemcsak saját testének, hanem a show-nak is tartozik. „Hogy nézne ki a karakterem, Gloria lapos fenékkel?” – mondta.
 
A 42 éves híresség diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés: nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már 16 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.
 
Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.
 
„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X