Főoldal > AKTUÁLIS > Szenzációs ajánlat egy egészséges kikapcsolódásra

Szenzációs ajánlat egy egészséges kikapcsolódásra

0

Írta:

Hajdúszoboszló csendes, kertvárosi részén, a Hőforrás Rekreációs Centrumban olyan kö

Hajdúszoboszló csendes, kertvárosi részén, a Hőforrás Rekreációs Centrumban olyan környezet várja a felüdülni vágyókat, amely valóban ideális az év végi pihenésre. A családias környezetben megtalálható mindaz, ami az egészséges kikapcsolódást szolgálhatja. A városközponthoz közel fekvő panziótól percekre található Közép-Európa legnagyobb strandja, a HungaroSpa gyógyfürdő, illetve az Aqua-Palace élményfürdő. Ám a panzióból sem kell kimozdulni ahhoz, hogy kellemesen töltsünk el néhány napot. Idén készült el, így vadonatúj, modern wellness-részleg várja a vendégeket, infra- és finn szaunával, fitneszteremmel, kondigépekkel, hideg vizes és beltéri pezsgőmedencével.

nagy.jpg ()

A kétágyas erkélyes szobák minden szükséges felszereléssel ellátottak, minden korosztálynak. A gyerekes családok számára is ideális választás, hiszen a játszótér, pingpong, csocsó, lengőteke jó szórakozás az aprónépnek és az egész családnak.

nagy2.jpg ()

Egészséges pihenés

A Hőforrás Rekreációs Centrum kellemes kikapcsolódást nyújt bárkinek, ám igazi különlegességét az egészségügyi szolgáltatások jelentik. Kellemes környezetben, felkészült szakemberek segítségével különféle diagnosztikai vizsgálatok és gyógykezelések vehetők igénybe a HRC Medical Centerben, a következő területeken:

  • A HRC fizioterápiáján gyógytorna és elektroterápiás kezelés kérhető. Hogy mire jó az elektroterápia? A kezelések során elektromos áram segítségével gyógyszer juttatható a fájdalmas területre, vagy maga az áramforrás használható fájdalomcsillapításra, keringésjavításra, izomlazításra és -erősítésre. Az kezelés helyileg hat, nincs mellékhatása.
    A HRC Medical Centerben egyéb, reumatológiai ellátások is elérhetők, ahol a szakemberek a gerincbántalmak, ízületi fájdalmak, csontritkulás és más hasonló jellegű panaszok esetén tesznek javaslatot az életmódbeli változtatásokat és kezelést illetően.
  • A gasztroenterológiai vizsgálat a gyomor-, bél-, máj-, epe- és hasnyálmirigy-problémákkal küzdők számára lehet segítség. A vizsgálat részletes kikérdezéssel kezdődik, majd sor kerülhet laboratóriumi (vér-, vizelet-, széklet-) vizsgálatokra, hasi ultrahangvizsgálatra, gyomor- és béltükrözésre, valamint minden egyéb gyomor-bél rendszeri betegség vizsgálatára, hogy a szakemberek megtalálják a legmegfelelőbb kezelési módot.
    Új szolgáltatásként gasztroszkópia, azaz gyomortükrözés is végezhető, ami rendkívül eredményesen deríti fel az esetleges elváltozásokat. Lehetőség van szövettani mintavételre, biopsziára is.
  • A kardiológiai vizsgálat során a szív- és érrendszeri betegségek felderítésére kerül sor. A kórelőzmény felvételén kívül többféle vizsgálati mód is elérhető a HRC Medial Centerben, többek között EKG, terheléses EKG, szívultrahang, Holter-monitorozás. A vizsgálatokat követően a HRC szakorvosa írásos összegzést készít, amelyben felvilágosítja a vendéget az egészségi állapotáról, esetleg javaslatot tesz a kezelésre.
  • A kiterjedt egészségügyi vizsgálatok és kezelések mellett a Medical Center kiemelt területe a fogászat. A kiváló szakemberek kellemes, nyugtató légkörben végzik munkájukat. Az alapos panaszfeltárást követően kezelési tervet készítenek a vendégek számára, illetve a legkülönbözőbb beavatkozásokat végezhetik el, a fogmegtartó kezelésektől kezdve fogpótláson, implantáción át a fogfehérítésig vagy éppen koronák, betétek elkészítéséig.

nagy3.jpg ()

Ha a kellemes kikapcsolódást hasznos egészségmegőrzéssel párosítanánk, keresve sem találhatnák jobb helyet a Hajdúszoboszlói Hőforrás Rekreációs Centrumnál. Akit részletesebben is érdekelnek a kikapcsolódási lehetőségek és egészségügyi szolgáltatások, látogasson el a HRC panzió oldalára! Most a legkülönbözőbb igényekre, időpontokban érhetők el az üdülési csomagok, a panzió befogadóképességéig.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X