Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham cuki fotón pózol nagyfiával

Victoria Beckham cuki fotón pózol nagyfiával

anyaapafényképfotógyerekselfiesztár
0

Írta: and

 A sztárcsemetéknek sokszor egyenes az útjuk a népszerűség és a sokezres vagy akár sokmilli&

 
A sztárcsemetéknek sokszor egyenes az útjuk a népszerűség és a sokezres vagy akár sokmilliós rajongótábor felé. Így van ezzel Brooklyn Beckham is, akinek képei egyre népszerűbbek az Instagramon – akár szelfiket, vicces pillanatokat, akár a család szakácsával készült fotókat oszt meg, akár egy-egy cuki képet a szüleivel.
 
Ez utóbbira újévkor is sort kerített: a család egy brit lap értesülései szerint a Maldív-szigeteken köszöntötte 2015-öt, ahol a közös mókázásból a közös fotózkodás sem maradhatott ki. Brooklyn apukájával, David Beckhammel, és mamájával, Victoriával is lőtt egy-egy szelfit, és a képeket meg is osztotta a világgal az Instagramon.
 
Victoria szokás szerint nem fülig érő szájjal pózol a képen, de az látszik, hogy kipihent, elégedett, és valószínűleg iszonyú büszke 15 éves nagyfiára. A Spice Girlből lett divatikon jól néz ki a képen, nyoma sincs már annak az önbizalom-hiányos, túl sovány nőnek, aki néhány éve volt.
 
Olyan, mintha valamiféle egyensúlyra talált volna, amit elmondása szerint részben a családjának, részben pedig az idő múlásának köszönhet: 40 évesen már bölcsebb, megfontoltabb, és négy gyermek anyukájaként végre el tudja fogadni önmagát.
 
„Már nem félek az öregedéstől, hiszen a legcsodálatosabb emberrel élhetem át, akit valaha is ismertem. David a lelki társam, az életünk pedig csodálatos” – mondta egy korábbi interjúban. Majd egy újabb kérdésre válaszolva megerősítette, hogy alakjával is elégedett.
 
„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

victoria-brooklyn2.jpg ()
 
Emellett kislánya, a 4 éves Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett. 10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.
 
A rosszindulatú pletykák a mai napig nem érdeklik, számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.
 
Victoria és az őrült diéták
Számtalanszor hallottunk arról, hogy a híresség kevesebbet eszik, mint kellene. Sokszor olvashattunk szuperdiétáiról, például arról, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen. De hallhattunk állítólagos drunkorexiájáról is – vagyis arról, hogy szinte kizárólag alkoholból szerzi a teste számára szükséges kalóriákat. Ezekből viszont szerinte semmi sem igaz. Korábban kipróbált ugyan fogyókúrákat, de hosszú távon nem ezekben hisz, hanem a kiegyensúlyozott étrend és a mozgás jótékony hatásaiban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X