Főoldal > AKTUÁLIS > Átlátszóban partizott a 46 éves Gillian Anderson

Átlátszóban partizott a 46 éves Gillian Anderson

filmöltözékruhaszépségszínésznősztár
0

Írta: and

Nagyra nyílhatott a szemük a csodálkozástól azoknak, akik szombat este Los Angelesben, az elegáns Chateau

Nagyra nyílhatott a szemük a csodálkozástól azoknak, akik szombat este Los Angelesben, az elegáns Chateau Marmont környékén jártak. Ott bulizott ugyanis az X-aktákból is ismert Gillian Anderson, méghozzá nem akármilyen szerelésben!

A 46 éves színésznő egy nude alapra húzott, teljesen átlátszó, fekete csipkecsodával hívta fel magára a figyelmet. Ez nem is meglepő, hiszen csak közelebbről látszik, hogy van valami a csipke alatt. De ezzel együtt sem volt udvariatlan, sőt, nagyon elegánsan viselte a merész ruhát.

A híresség egyébként már csak azért is bátran bevállalhat ilyen és ehhez hasonló ruhákat, mert alakjára sem lehet panasz. Jó alakjának, fittségének és a mosolyából áradó nyugalomnak szerinte az az oka, hogy harmóniában igyekszik élni a világgal és önmagával, és egészséges táplálkozási szokásait, valamint a rendszeres mozgást sem mellőzi.

gillian2.jpg ()Korábban azt nyilatkozta, hogy diétázni nem hajlandó, tehát mindenből eszik, amit csak megkíván, viszont nagyon figyel a mennyiségekre. Nem eszik minden nap hamburgert, de ha úgy érzi, képtelen lenne folytatni a napját egy hambi nélkül, akkor egy felet elmajszol. Lassan, élvezettel fogyasztja el az ételt, így kevesebbet is kíván belőle.

A főétkezéseket nem hagyja ki, és igyekszik a köztes időben semmit sem enni. Ha mégis megéhezne, egészséges nasival csillapítja a rátörő farkaséhséget, ami lehet például zöldség, gyümölcs, humusz vagy egy marék mandula.

Emellett minden este átgondolja, miket szedett a tányérjára aznap, mert nála ez is része a tudatos és egészséges táplálkozásnak. Mivel sok friss zöldséget, salátát és gyümölcsöt fogyaszt, általában elégedett magával, de ha aznap hamburger vagy szénhidrát-dúsabb étrend volt nála a nyerő, akkor vacsorára csak valami könnyűt eszik, például egy finom salátát.

A többletkalóriákat szívesen le is mozogja, hiszen imádja a vízi sportokat, például gyakran úszik, vagy kocog a part menti homokban. Másik kedvenc mozgásformája a jóga, amit évek óta lelkesen űz, és ezt vékony termete is hűen tükrözi.

Gillian Anderson és tökéletes megjelenés

Az X-akták színésznője szeret olykor merészebb ruhákban megjelenni egy-egy rendezvényen. Azt vallja, hogy ezekben sem feltétlenül néz ki közönségesen az ember lánya, hiszen egy ruhát megfelelően kell tudni viselni, a hozzá való kiegészítőkkel. A sminkelést illően számára három dolog lényeges: a megfelelő arctisztítás, egy szuper arckrém és a tökéletes alapozás. Nem használ rúzst, csak szájfényt, szemhéjpúderei és körömlakkjai pedig világos színek helyett inkább sötét árnyalatokban pompáznak.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X