Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Watson Disney-mesehőssé változik

Emma Watson Disney-mesehőssé változik

DisneyfilmmesehősszépségSzépség és a szörnyetegsztár
0

Írta: and

 Emma Watsonról eddig is tudták a rajongói, na meg a filmesek is, hogy egy igazi szépség, most viszont ezt a

 
Emma Watsonról eddig is tudták a rajongói, na meg a filmesek is, hogy egy igazi szépség, most viszont ezt a Disney egy filmszereppel is megerősítette: ő fogja ugyanis játszani A Szépség és a Szörnyeteg új, élőszereplős filmváltozatának női főszereplőjét, Belle-t.
 
A Harry Potter mozik egykori gyereksztárja Facebook oldalán jelentette be az örömhírt, hozzátéve, hogy gyerekkora meghatározó meséjéről van szó, 6 éves énje ennek megfelelően repes az örömtől. „Ideje elkezdenem az énekórákat… alig várom, hogy lássátok ti is a filmet” – lelkendezett a színésznő, aki még idén elkezdi forgatni az új Szépség és a Szörnyeteget. Egyelőre nem tudjuk, ki lesz a Szörnyeteg, de reméljük, olyan színészt sikerül találni erre a szerepre, aki nemcsak sármos, hanem énekelni és táncolni is tud.
 
Emma az utóbbi időben komolyabb produkciókban szerepelt, jelenleg épp egy politikai drámát – melynek címe: Colonia Dignidad – forgat Buenos Airesben, de ez sem akadályozza őt meg abban, hogy odafigyeljen egészsége és fittsége megőrzésére.
 
emmawatson2.jpg ()A fiatal sztár ebben is a mértékletesség híve: semmit sem visz túlzásba, de azért azt szereti tudni, hogy mindent megtett jó formája érdekében. „Kerülöm a feltűnést, ezért nem szívesen járok edzőterembe. Inkább otthon tornázom, vagy futni megyek a természetbe” – árulta el korábban.
 
Emma egyébként a golf, a kosárlabdára hasonlító netball és a gyephoki nagy rajongója is. „Óriási bennem a versenyszellem. Ha a gyephoki meccsen veszít a csapatunk, az rettentően érzékenyen érint. Olyankor képes vagyok sokáig lógatni az orrom. A többiek talán még elmennek valahová a meccs után, de én inkább veszek egy forró fürdőt, és közben a vereségen búslakodom” – árulta el egy korábbi interjúban.
 
Azt sem titkolja, hogy kifejezetten szeret sportolni, sőt, az izzadás miatt sem érzi magát kényelmetlenül. Nem is érti, a lányok miért félnek attól, ha egy kicsit megizzadnak, ugyanis szerinte nincs annál bájosabb, mint amikor valaki egy kiadós gyephoki meccs után kipirulva, csillogó szemmel jön le a pályáról.
 
A híresség az étkezésére is odafigyel. Nem helyesli a koplalást és a szigorú diétákat, amiknek ismerősei és csoporttársai alávetik magukat, ő inkább az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra törekszik. Nagyon szereti a spanyol és a francia konyhát, új kedvencei viszont az édes amerikai aprósütemények, amelyekből igyekszik mértékkel fogyasztani.
 
A gyönyörű sztár egyik hobbija a divat, aminek nemcsak a gálákra és premierekre készülve hódolhat, hanem reklámokon dolgozva is: az utóbbi évek során többek közt a Burberry és a Lancome kampányaiban is szerepelt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X