Főoldal > AKTUÁLIS > Magazinnál szeretnél dolgozni?

Magazinnál szeretnél dolgozni?

médiaakadémiaszerkesztésújságírás
0

Írta:

  Biztosan gondolkodtál már azon, hogyan készülnek a magazinok? Ki írja a cikkeket, ki fotóz, hogyan &

 

Biztosan gondolkodtál már azon, hogyan készülnek a magazinok? Ki írja a cikkeket, ki fotóz, hogyan áll össze egy divatoldal. Hamarosan indul a Central Médiaakadémia szerkesztői képzése, ahol a legnagyobb magazinok szerkesztői mutatják meg a lapcsinálás fortélyait.

Az áprilisban induló kurzus a Central Médiacsoport összes szerkesztőségébe betekintést nyújt. Végigkövetheted a lapkészítés lépéseit, beleshetsz a kulisszák mögé. Kiderül, hogy milyen szempontok szerint választjuk ki a címlaplányt, hogyan állítjuk össze a lapot, és miért írjuk át rendre a kezdő újságírók mondatait.

valyinagyerika.jpg ()A tanfolyam elméleti oktatással indul, amelyet Vályi-Nagy Erika, a Kismama magazin felelős szerkesztője vezet. Vendégelőadóként szinte minden magazin főszerkesztője részt vesz a kurzuson, így megismerheted a Nők lapja, Elle, Wellness, Nők lapja Café, Hír24 működését, és később te is bekapcsolódhatsz a szerkesztőségi életbe.

Az elméleti oktatást gyakorlati munka követi a te általad választott lap szerkesztőségében. A képzésről további információkat a Central Médiaakadémia honlapján szerezhetünk.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X