Főoldal > AKTUÁLIS > Megmutatta tökéletes lábait Mick Jagger lánya!

Megmutatta tökéletes lábait Mick Jagger lánya!

lábakmodellmulberryszexisztár
0

Írta: and

Az régóta nem titok már számunkra sem, hogy Georgia May Jagger a legjobb géneket örökölte modell &

Az régóta nem titok már számunkra sem, hogy Georgia May Jagger a legjobb géneket örökölte modell édesanyjától, Jerry Halltól és rocksztár papájától, Mick Jaggertől, de még ennek tudatában is elámultunk, mennyire gyönyörű és szexi a Mulberry új, 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióját hirdető reklámfilmjében.
 
A kisfilmben a 23 éves modell nemcsak a márka új táskáit mutatja meg mosolyogva, és virágszirmokkal kacérkodva, hanem remek alakját és szuper formás lábait is – fehér és fekete miniruhában, valamint kényelmesebb, farmeres összeállításban is felbukkan a reklámban.
 
Georgia évek óta lelkesen figyeli a brit márka háza táján történő mozgolódást, és biztosak vagyunk abban, hogy remélte, előbb-utóbb talán megtalálják egy ajánlattal. Amikor ez megtörtént, a modell természetesen boldogan el is fogadta ezt.

georgiajagger2.jpg ()
 
„Hosszú évek óta szeretem a Mulberry-t. Egy ikonikus brit márka, akikkel megtiszteltetés együttdolgozni. A reklámfilm forgatása remek élmény volt számomra, élveztem a közös munkát az ismert divatfotós párossal, Inezzel és Vinoodh-dal, akik több mint egy évtizede is készítettek már egy Mulberry kampányt. A mostani forgatáson kellemes tavaszi idillt varázsoltunk a stúdióba, annak ellenére, hogy odakint havazott” – nyilatkozta.
 
De persze az internetezőket nemcsak az érdekli, milyen lett az új reklám, hanem az is, hogy Georgia hogyan őrzi szuper alakját, és mi a tökéletes lábak titka. A modell szerint egyrészt megfelelő étrendje a titok: sok halat, sovány csirkehúst és zöldségeket fogyaszt. „Szeretem például a kelt és a sötétzöld színű zöldségeket, mert ezekben sok vas van. De a gyümölcsöket is imádom, a málna az egyik kedvencem” – árulta el egy korábbi interjúban.
 
Másrészt pedig nem feledkezik el a rendszeres testmozgásról sem, ami nem feltétlenül az edzőtermek látogatását jelenti számára. „Ha New Yorkban vagyok, sokat sétálok, illetve tempósan gyalogolok. Olykor kb. 20 háztömbnyit is lesétálok, ami elég fitten tart” – mondta, hozzátéve, hogy a lábemelésekről, guggolásról és kitörésről sem feledkezik el. Ezekre néhány perc is elég, és akár a hotelszobájában is végezhető gyakorlatok.

georgiajagger3.jpg ()
 
Egyébként ha ideje engedi, és bármilyen mozgásformát választhat, legszívesebben lovagol vagy úszik. „Angliában nevelkedtem, ahol egész évben hűvös van a tengerparton, a víz pedig hideg. Ha tehetném, valahol Ausztráliában élnék, ahol a nyár forró, és a víz szinte mindig kellemes” – mesélte.
 
Szépségtrükkjeit pedig nem mástól leste el, mint szupermodell mamájától, Jerry Halltól. „Kiskoromban mindig figyeltem, ahogy Anya sminkelte magát, és úgy érzem, sokat tanultam tőle. Például azt, hogy amikor átrajzoltuk a szemöldökünket, fésüljük is át egy kicsit. Ha pedig vörös rúzst használunk, tegyünk egy kis ajakápolót a fogainkra, úgy nem lesznek rúzsosak” – árulta el.
 
Georgia ezek mellett saját szépségtrükkjeit is nap mint nap igyekszik alkalmazni: sok vizet iszik, és mindig arra törekszik, hogy kialudja magát. Ezen kívül nem feledkezik meg bőre hidratálásáról sem, illetve arról, hogy tavasztól őszig 30-as faktorszámú napvédő krémmel kenje be érzékeny bőrét, ha kimegy a szabadba.

Fotó: Daily Mail / Mulberry


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X