Főoldal > AKTUÁLIS > Metzker Viki az éles látást választotta [x]

Metzker Viki az éles látást választotta [x]

0

Írta:

Vikit -2,5 dioptriától szabadították meg Viki, bár kislánykora óra nem látott jól, &

Vikit -2,5 dioptriától szabadították meg

Viki, bár kislánykora óra nem látott jól, és -2,5 dioptriás szemüvegre lett volna szüksége, nem hordta, és kontaktlencsét sem viselt, mert számára kellemetlen lett volna a szemébe nyúlnia. Ezért inkább a Focus Medical FEMTO kezelését választotta. Több ismerőse és párja szemműtétjét is a Focus Medical szakemberei végezték, és elégedettek voltak az eredménnyel, ezért döntött Viki is úgy, hogy rájuk bízza magát.

viki_kezeles_11.jpg ()

A modell évek óta gondolkozott a szemműtéten

Viki nagyon izgult a kezelés előtt, de a vizsgálatok jó  hangulatban zajlottak. Az asszisztensek és az orvosok is nagyon kedvesek, segítőkészek volta, és megnyugtatták,  így mire eljött a nagy pillanat, elszállt az izgalom. Bár negatív véleményeket még nem hallott a szemműtétről, évek kellettek ahhoz, hogy rászánja magát. Végül a klinika kabala-maciját  szorongatva feküdt fel a műtőasztalra. A  beavatkozás után – bár saját bevallása szerint elég fiús típus, és nem szokása sírva fakadni – egy kicsit meghatódott: hálás volt az eredményért.  Már közvetlenül a beavatkozás után élesebb lett a látása: a szeme elé kúszó „ködfátyol” pár órán belül eloszlott, és mindent tökéletesen látott.

Új világ nyílt meg Viki előtt

fb17.jpg ()Egy héttel a műtét után, Viki nagyon élvezi, hogy jövet-menet tű élesen lát mindent, messziről felismeri ismerőseit, rajongóit. Munkáját is sokkal jobban élvezi. Látása 140%-os lett.

Úgy érzi, azt kapta a műtéttől, amit várt: egy mindössze 15 perces fájdalommentes procedúra után tökéletes látást.

Nézd meg a Vikivel készült videót >>>

A FEMTO a legkorszerűbb látásjavító technika

A Metzker Viki esetében is alkalmazott FEMTO technika a lézeres szemsebészet legújabb vívmánya. A korrekciós eljáráshoz egy olyan korszerű és precíz lézertechnikára van szükség, amellyel Közép- Kelet-Európában először a Focus Medical rendelkezett. A 15 éves múltra visszatekintő lézeres szemsebészetben eleinte az úgynevezett PPK, majd a LASIK kezelést alkalmazták, azonban az előbbi műtét utáni fájdalommal járt, az utóbbi pedig nem volt teljesen biztonságos. A legújabb FEMTO eljárás egyesíti a két korábbi kezelés előnyeit és mellőzi hátrányait.

Derítse ki ingyen, ön is alkalmas-e a műtétre!

Eddig több mint 1 millió páciens látását tették tökéletessé a FEMTO technikával. Akit meggyőzött Metzker Viki története, és maga is tökéletes látásra vágyik fájdalom nélkül, azonnali eredménnyel, jelentkezzen be egy ingyenes alkalmassági vizsgálatra a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központba!

csik.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X