Főoldal > AKTUÁLIS > Alessandra Ambrosio a világ legfittebb sztáranyukája?

Alessandra Ambrosio a világ legfittebb sztáranyukája?

alakanyababaedzésgyermekmodellruhaszépségsztártest
0

Írta: and

 Alessandra Ambrosio nemcsak szuper alakjának megtartása miatt veszi komolyan az edzéseket, hanem a sport és az eg&

 
Alessandra Ambrosio nemcsak szuper alakjának megtartása miatt veszi komolyan az edzéseket, hanem a sport és az egészséges életmód számára életformává vált. Ezt támasztja alá a megjelenése is: még akkor is sportos, amikor családi eseményre kerül sor, vagy mondjuk elviszi sétálni a gyerekeit.
 
Legutóbb kisebbik gyerkőcével, a kétéves Noah-val mozdult ki egy kicsit Santa Monicán, ahol fekete sport leggingsben sétálgatott a csöppséggel, majd a program részévé tette a kocogást is. Nem hiába tartják őt sokan a világ legfittebb sztáranyukájának.
 
alessandra3.jpg ()A 33 éves modell minden jel szerint megtalálta azt az edzésmódot – a kocogás mellett –, amivel nemcsak a kalóriákat égeti hatékonyan, hanem testét, lelkét és szellemét is remekül egyensúlyba hozhatja, ugyanis a közelmúltban Los Angelesben, egy népszerű jógastúdió előtt kapták őt lencsevégre.
 
A fotók tanúsága szerint Alessandra egy üveg gyümölcslét tartott a kezében, ami arra utal, hogy sok – valószínűleg cukormentes – folyadékkal hidratálja szervezetét, amiről az edzések alatt sem feledkezik meg.
 
Emellett valószínűleg második gyermeke születése után is alkalmazta, és alkalmazza is azokat a diétás praktikákat, melyeket első kisbabája, Anja születése után is bevetett a minél gyorsabb fogyás érdekében. Persze nem kell veszélyes dolgokra gondolni, a modell mindössze rendszeresebbé és még egészségesebbé szeretné tenni a táplálkozását.
 
Ezt egy kis odafigyeléssel nem is olyan nehéz megoldania. Például ha az ebédre rendelt grillcsirkéjét rizzsel szeretné fogyasztani, nem fehéret, hanem barnát kér, de ugyanezt a cserét hajtja végre a fehér kenyérrel és a fehér cukorral is.
 
alessandra2.jpg ()Ami pedig a rendszerességet illeti, a szexi sztáranyuka igyekszik 2-3 óránként enni valami egészségeset, például zöldséget, gyümölcsöt, salátát vagy egy kis sovány húst. De mindig ügyel arra, hogy kis adagot fogyasszon, és ne repetázzon.
 
Az edzéseket már első terhessége során is komolyan vette. Akkoriban kétórás tréningeket iktatott be napjaiba – mindig olyankor, amikor kislányát anyukájára vagy a testvérére tudta bízni.
 
Az edzéseken a sztáredző Leandro Carvalho segítségét is igénybe vette, akinek javaslatára eleinte sokat sétált, majd kicsit később túrázni is elindult. Ezután pedig a tréner speciális „Brazilian Buttlift” névre keresztelt edzésprogramjával hozta magát egyre jobb formába, ami balett, capoeira, samba, aerobik, guggolás és kitörés elegye.
 
„Minden nap edzettünk. Nem voltak szabadnapok, hiszen nagyon rövid idő állt rendelkezésünkre Alessandra következő divatshowjáig” – mondta Leandro Carvalho, akinek sikerült három hónap alatt újra topformába hozni a sikeres modellt.
 
A sztáranyuka egyébként azt nyilatkozta, hogy a szülés után nem könnyű újra elkezdenie a sportolást, de az valószínűleg megkönnyíti a dolgát, hogy világéletében nagy sportrajongó volt: imád röplabdázni, szörfözni és snowboardozni, de akkor is mosolyra görbül a szája, ha görkorcsolyázni indulhat.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X