Főoldal > AKTUÁLIS > Cameron Diaz egyre inkább terhesnek tűnik

Cameron Diaz egyre inkább terhesnek tűnik

babavárásboldogságCameron Diazházasságpocakszépségsztárterhesség
0

Írta: and

 Bár cikkünk születésének pillanatáig sem a színésznő, sem férje nem erősítette

 
Bár cikkünk születésének pillanatáig sem a színésznő, sem férje nem erősítette meg, egyre biztosabbnak tűnik, hogy Cameron Diaz tényleg várandós – és ezt nem újabb pletykákból, hanem a róla készült friss képek láttán gondolja így a világ.
 
A 42 éves sztár ugyanis néhány napja sógornőjével, Nichole Richie-vel vásárolt Los Angelesben, ahol természetesen ki is szúrta őket néhány fotós. A róluk készült képek pedig azt mutatják, hogy Cameron bő, fekete ruhában ment a csajos programra, és mintha takargatna valamit… éppen ő, aki mindig is büszke volt arra, hogy milyen szuper az alakja.
 
A színésznő – akiről az a hír járja, hogy férjével, Benji Maddennel ikreket várnak – elmondása szerint az egészséges étkezésnek és a rendszeres edzéseknek köszönheti milliók által irigyelt alakját.
 
Cameronról tényleg nem túlzás azt állítani, hogy ő Hollywood egyik legsportosabb színésznője, hiszen imád kocogni, úszni, szörfözni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ha pedig egy-egy filmszerepre készül, ezekre még jobban odafigyel, ezzel együtt azt mondja, soha nem túl szigorú önmagához. A hangsúly szerinte az egyensúly megteremtésén van.
 
Az edzőteremben egész testét igyekszik még tökéletesebbre formálni. Sokak szerint ebben fontos szerep jut az intenzív erősítő- és kardió-gyakorlatoknak, illetve a híresség egyik kedvenc mozgásformájának, a Pilatesnek is.

cameronterhes2.jpg ()
 
Emellett az elmúlt évek során beleszeretett a golfozásba, ami nemcsak koncentrációt, kikapcsolódást és társasági mozgásformát jelent számára, hanem azt is, hogy az órákon át tartó séta során szervezete folyamatosan égetheti a kalóriákat.
 
Cameron öntudatosabb, magabiztosabb és sokkal jobb formában van, mint a húszas éveiben. Épp ezért azt mondja, jobban élvezi a negyedik ikszet, mint a 15-20 évvel korábbi időszakot. „Boldog vagyok. Már nem hajszolom a dolgokat, és nem görcsölök annyira semmin. Nem akarok férjhez menni, és a családalapítást sem erőltetem” – mondta korábban. De talán épp ezért jön most össze neki mindez, mert elengedte azokat a görcsöket és gátlásokat, amik miatt minderre hiába vágyott. Eddig.
 
Lazaságát egyébként a konyhában is szereti megmutatni. Amikor főz, nem ragaszkodik mereven a szakácskönyvek által leírt utasításokhoz és mennyiségekhez, inkább kísérletezget. „Elsőrangú szakács. Amikor Justin Timberlake-kel járt, és először találkozott a srác mamájával, őt is elbűvölte főzőtudományával. Olasz tésztaételt készített csirkével, fokhagymával, sonkával és brokkolival” – mondta róla régebben egy ismerőse a sajtónak.
 
A híresség egyik kedvenc étele a grillcsirke, amit a megfelelő proteinbevitel miatt olykor reggelire is képes megenni. „A csirkemellen kívül szívesen eszem halat, rákféléket és steaket. A fehér ételeket viszont kerülöm, így a tészta, kenyér vagy kristálycukor nem szerepel az étrendemben” – mondta a sztár, aki szerintünk most könnyen lehet, hogy elcsábul egy-két egészségtelenebb falatra is, ha tényleg várandós.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X