Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham mély dekoltázst villantott

Victoria Beckham mély dekoltázst villantott

dekoltázsdivaténekesnőszépségsztárVictoria Beckham
0

Írta: and

 Victoria Beckham megmutatta a világnak, mi fán terem a stílusos érkezés: az énekesnőből lett

 
Victoria Beckham megmutatta a világnak, mi fán terem a stílusos érkezés: az énekesnőből lett divatgurut Pekingben, a repülőtéren fotózták le, méghozzá olyan szettben, amelynek láttán a fotósok, a helyszínen bámészkodók, de még az interneten böngészők szája is tátva maradt.
 
A 40 éves sztár ugyanis sötét színű szettjével mesterien vegyítette az eleganciát egy leheletnyi dögösséggel, köldökig kivágott felsőjének köszönhetően, ami a dekoltázsára vonzotta a tekinteteket, mégsem volt túl sok, vagy túlságosan kihívó.
 
A négygyerekes sztáranyuka egyébként sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik mostanság a képein, mint korábban, amikor a legtöbben egy önbizalomhiányos, túl sovány nőt láttak – és szántak –, ha csak rápillantottak.
 
Most viszont olyan, mintha valamiféle egyensúlyra talált volna, amit elmondása szerint részben a családjának, részben pedig az idő múlásának köszönhet: 40 évesen már bölcsebb, megfontoltabb, és négy gyermek anyukájaként végre el tudja fogadni önmagát.
 
„Már nem félek az öregedéstől, hiszen a legcsodálatosabb emberrel élhetem át, akit valaha is ismertem. David a lelki társam, az életünk pedig csodálatos” – mondta egy korábbi interjúban. Majd egy újabb kérdésre válaszolva megerősítette, hogy alakjával is elégedett.
 
„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

victoriadekoltazs2.jpg ()
 
Emellett kislánya, a 4 éves Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett. 10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.
 
A rosszindulatú pletykák a mai napig nem érdeklik, számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.
 
Mi igaz Victoria őrült diétáiból?
Sokak szerint a híresség kevesebbet eszik, mint kellene, sőt, vannak, akik nemrég készült fotóin is túl soványnak látják. Olvashattunk szuperdiétáiról, például arról, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen. De hallhattunk állítólagos drunkorexiájáról is – vagyis arról, hogy szinte kizárólag alkoholból szerzi a teste számára szükséges kalóriákat. Ezekből viszont szerinte semmi sem igaz. Korábban kipróbált ugyan fogyókúrákat, de hosszú távon nem ezekben hisz, hanem a kiegyensúlyozott étrend és a mozgás jótékony hatásaiban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X