Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Luke Evans

A hét wellness pasija: Luke Evans

edzésfilmizomLuke Evanspasiszínészsztártest
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 36 éves walesi származású színész csak nemrég írta be magát

Honnan ismerheted?

A 36 éves walesi származású színész csak nemrég írta be magát kedvenceink közé, például a 2011-es A három testőr című mozi Aramisaként, illetve A hollóban, Az ismeretlen Drakulában és A hobbit-filmekben nyújtott alakításaival. A 2017-re várható Szépség és a Szörny Disney moziban pedig ő lesz Gaston – a filmet miatta is várjuk már nagyon!

Mitől olyan szívdöglesztő?

Mert intelligens, vicces, és imád mosolyogni. Ezt bizonyította azon a félmeztelen fotón is, amit nemrég a Twitteren osztott meg magáról: ha már kiment túrázni az egyik népszerű hollywoodi túraútvonalra, és levette az ingét, muszáj volt szelfiznie… és ezt mi egy kicsit sem bánjuk!

Tudtad róla?

Nemcsak a túrázás, hanem az egészséges életmód jegyében számos más mozgásforma is közel áll hozzá, talán csak a kardióval nincs teljesen kibékülve. „Ez a legmonotonabb, amit csak el tudok képzelni… amikor a futópadon vagyok, teljesen meg tudom érteni, miért olyan őrültek a hörcsögök” – viccelődött egy interjú során. Ezen kívül még két érdekesség: utálja a szandálokat, de imád főzni.

lukeevans2.jpg ()

Csillagjegye: Kos

Családi állapota: nem tudjuk, van-e valakije, de még arról is megoszlanak a vélemények, hogy a színész valójában tényleg a lányokat szereti-e… 

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X