Főoldal > AKTUÁLIS > Charlize Theron mégsem megy hozzá Sean Pennhez?

Charlize Theron mégsem megy hozzá Sean Pennhez?

Charlize Theroneljegyzéseljegyzési gyűrűesküvőgyermekgyűrűházasságSean Pennszakítássztársztárpár
0

Írta: and

Charlize Theron a 2013-as év végén kezdett Sean Pennel randizni, és egyesek szerint már olyan komolyra fordult a

Charlize Theron a 2013-as év végén kezdett Sean Pennel randizni, és egyesek szerint már olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy a színész eljegyezte kedvesét. Sőt, a US Weekly januárban megírta, hogy Sean Penn örökbe szeretné fogadni párja hároméves kisfiát, Jacksont, ami újabb fontos lépés volna afelé, hogy hivatalosan is egy család lehessenek.

Viszont a szépséges Charlize-ról mások azt beszélik, mégsem megy hozzá barátjához, sőt, vannak, akik abban is kételkednek, hogy egyáltalán lett volna bármiféle eljegyzés… mindenesetre a színésznőt gyűrű nélkül kapták lencsevégre, amikor pár nappal ezelőtt Seannal vacsorázott Los Angelesben.

nincsgyuru2.jpg ()

Barátaik szerint semmi sem változott, ugyanolyan boldogok együtt, mint eddig, de a színészpár nem kommentálta a róluk szóló híreket. Egy dologban viszont biztosak vagyunk: ha lesz esküvő, Charlize gyönyörű és nagyon csinos menyasszony lesz, aki – bármilyen ruhát választ is – tündökölni fog.

A sztár azt mondja, szuper alakját részben a rengeteg mozgásnak köszönheti, ami gyermekkora óta az élete része. „Világ életemben imádtam sportolni. Hosszú éveken át balettra jártam, jégkorcsolyáztam, squasholtam, futottam, táncoltam, egyszóval szinte minden sportot kipróbáltam. Hogy mi a titok? Hát, szerintem csak annyi, hogy élvezem a mozgást” – mondta.

Charlize gyakran jár pilates órákra is Los Angeles-ben, amit szívesen egészít ki egy kis túrázással. Ide általában az anyukája is elkíséri, így összekötik a kellemest a hasznossal: a mozgást egy kis családi programmal.

Ami a helyes étkezést illeti, korábban bevallotta: régen nem figyelte, hány étkezést iktat be a napjaiba. Néhány éve viszont ebben is tudatosabbá vált. „Ha többször eszem, kis adagokat, a gyomrom nem tágul ki. Így általában beérem kevesebbel, emellett pedig az anyagcserém is felgyorsul” – magyarázta.

charlizesean2.jpg ()

A sztár hozzászoktatta a szervezetét ahhoz, hogy mindig a reggeli legyen a legkiadósabb étkezés számára. Ebédre valami könnyebb ételt eszik, vacsorára pedig csak salátát. Az étkezések közt zöldségekkel, gyümölcsökkel, mandulával vagy dióval hallgattatja el korgó gyomrát, de olykor egy kis gyorséttermi kosztot is engedélyez magának.

„Ha megkívánok egy hamburgert, arra nem mondok nemet, hiszen a szervezetem nem véletlenül kívánja meg a húst. De nem falok be egy egészet, hanem négy részre vágom fel, és csak egy negyedet eszem meg belőle” – mondta.

Az Édes november, Az olasz meló és a Kőkemény Minnesota című filmek sztárja azt is elárulta, hogy ha akarná, akkor sem tudná sokáig betartani a szigorú diétákat. „A dél-afrikaiak imádnak enni – mondta, majd hozzátette – nagyon szeretem a sajtot, a vörös húsokat, a pizzát és a sült krumplit, de ma már inkább egyensúlyra törekszem a finom és a szervezetemnek hasznos ételek közt.” 

Annak ellenére, hogy rendszerint nem von meg magától semmit, Charlize tiltólistára tett néhány ételt, így a finomított lisztből készült élelmiszereket is. „Nem eszem fehér kenyeret, fehér rizst és tésztát, illetve megtanultam ezeket egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. Így nem maradok éhes, és egészségesebben is táplálkozom” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot és Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X