Főoldal > AKTUÁLIS > Csinos alak? Elérheted! (x)

Csinos alak? Elérheted! (x)

0

Írta:

A vezető egészségügyi szakértők általában csökkent kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott

A vezető egészségügyi szakértők általában csökkent kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott étrendet javasolnak a hosszú távú testsúlycsökkenés érdekében, illetve ezzel egy időben a testmozgással az alapanyagcserét is fokozni kell.

Azonban sokan, akik szeretnének leadni a súlyukból, kemény ellenféllel találják szemben magukat – a hirtelen rájuk törő farkaséhség időszakaival.  Ezt az érzést könnyedén le lehet küzdeni a Cefamadar® homeopátiás gyógyszerrel. A Cefamadar® hatóanyaga a Calotropis gigantea (Madar) gyógynövény.
A Calotropis gigantea szinte fához hasonlító, akár 3 méter magasra is megnövő cserje, ami főleg Ázsiában honos de a Karib-térségbe és Dél-Amerika északkeleti részére is betelepítették ezt a növényfajt.  Az előállítás során a növény szárított gyökerének kérgét használják, melynek fűszeres-aromás illata van. A gyökér kérgéből kivont hatóanyagot sikeresen alkalmazzák világszerte a homeopátiás terápiában több mint 100 éve. 

A homeopátiás terápia elvei szerint a Calotropis gigantea feltételezhetően szabályozza a köztiagyban található éhség és telítettség érzéséért felelős központot, ami az étvágy csökkentéséhez vezet, vagyis így biztosítja a kevesebb kalória bevitelt és segíti a kitűzött kisebb testsúly elérését. 

A homeopátia alapelvének megfelelően a természetes fogyás elérhető természetes, egészséges élelmiszerek bevitelével. A szervezeted segíteni fogja igyekezetedet a fogyásban, hiszen a túlsúlyosság nem természetes állapot. A Cefamadar® csökkenti az étvágyat, és támogat Téged, hogy elérjed a kitűzött testsúlyt a kitűzött határidőre, ha betartod az alapszabályt: napi három könnyű étkezés és egészséges, kiegyensúlyozott étrend.

A Cefamadar® tabletta sok éves kedvező tapasztalat alapján elfogadott megbízható, hatásos, alacsony kockázatú, a szervezetet nem megterhelő homeopátiás gyógyszer. Szedéséhez hosszú távon sem alakul ki hozzászokás, hatását változatlanul kifejti.

A Cefamadar® hatékonyságát Németországban végzett gyógyszervizsgálatokban bizonyították. Az eredményekről tudj meg többet: www.cefamadar.hu 

 

 

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát,
gyógyszerészét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X