Főoldal > AKTUÁLIS > Élménnyel teli feltöltődésre vágysz? Utazz Hajdúszoboszlóra!

Élménnyel teli feltöltődésre vágysz? Utazz Hajdúszoboszlóra!

0

Írta:

Gyógyulás, test-lelki megújulás és szórakozás egy helyen Hajdúszoboszlón a vá

Gyógyulás, test-lelki megújulás és szórakozás egy helyen

Hajdúszoboszlón a városi fürdőkomplexum egységeiben: gyógyfürdő, Aqua-Palace élményfürdő, hanem a város szállodáinak medencéiben is fürödhetsz a hajdúszoboszlói gyógyvízben, gyógykezeléseket igényelhetsz, változatos wellness kezelések hatása következtében újíthatod meg tested-lelked. A szolgáltatás kínálat részeként az animációs programok és egyéb sportolási lehetőségek, valamint a hajdúsági vendéglátás biztosítja a szórakozást a pihenés idejére.

nagy4.jpg ()
Tudtad, hogy a májusi hétvégék délutánjain már az Aquaparkban is csúszdázhatsz 2 órás belépő áráért 4 órán keresztül?

Rendezvények, fesztiválok Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlón hamarosan nyit a szabadtéri strand. A hajdúszoboszlói Hungarospa május 1-én a fürdőszolgáltatások mellett ingyenes Strandnyitó party-val is várja a látogatókat az esti órákban a mediterrán tengerparton a hajó színpadnál. Május első hétvégéjén további programlehetőségek lesznek a környéken, Hortobágyon és Debrecenben is, mint Kézműves és Farkas Majális, vagy Majális a Szabadtérin. Majd május végén a Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál rendezvény, változatos programjai garantálják a szórakozást. A fesztivál sztárfellépői a Gypo Circus és Charlie lesznek.

nagy2.jpg () Tipp:

Ha nem szeretnél lemaradni a hajdúszoboszlói fesztiválokról, rendezvényekről, iratkozz fel hírlevelünkre a www.hajduszoboszlo.hu weboldalon, így az információ első kézből érkezik e-mail fiókodba.

Kedvező szállásajánlatok, akciók

A hajdúszoboszlói szálláshelyek egész évben kiváló szolgáltatásokkal, speciális csomagajánlatokkal várják vendégeiket. Jelenleg a következő akció kategóriákban találsz ajánlatokat: tavaszi-, május 1-ei-, Grillétel- és Sörfesztivál-, nyári-, pünkösdi akció.

nagy3.jpg () 

A részletes rendezvény- és programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

infoblokk_kedv_final_CMYK_ERFA.JPG ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X