Főoldal > AKTUÁLIS > Ezek április legjobb újdonságai

Ezek április legjobb újdonságai

lábápolássporttésztaszénhidrátszőrtelenítésterméktésztaújdonság
0

Írta:

Selymesen sima bőr a természet erejével Itt az új Veet Natural Inspirations™ termékcsaládA Veet®, a

Selymesen sima bőr a természet erejével

Itt az új Veet Natural Inspirations™ termékcsalád
A Veet®, a selymesen sima bőr szakértője idén egy vadonatúj termékcsaláddal jelentkezik, melyhez a természet erejét hívta segítségül. A Veet Natural Inspirations™ család közel 90%-ban természetes eredetű és olyan értékes olajokat tartalmaz, mint a szőlőmagolaj, a gránátalma olaj, az argánolaj vagy az aloe vera.
A Veet®-tel biztonságosan és gyorsan formába hozhatjuk magunkat az érzékeny területeken is, hogy bármikor könnyedén selymesen simává varázsolhassuk bőrünket.

Teljes körű lábápolás éjjel-nappal

Új Scholl® Velvet Smooth™ lábápoló termékcsalád az otthoni lábápolási rutin kialakításáért. Lábaink a folyamatos mindennapi igénybevételtől gyakran szárazzá válnak, talpunkon bőrkeményedés jelenhet meg, így lábaink szépségének és egészségének megőrzése érdekében fontos, hogy megfelelő otthoni lábápolási rutint alakítsunk ki. A Scholl®, a lábápolás szakértője, a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelőt gyémánt kristályokkal látta el a még hatékonyabb bőrkeményedés-eltávolítás érdekében, ráadásul most négy teljesen új Scholl® Velvet Smooth™ készítménnyel is segít lábaink egészségének megőrzésében. Az új Scholl® Velvet Smooth™ lábápoló termékcsalád tagjai teljes körű megoldást nyújtanak, legyen szó akár a mindennapi akár a heti lábápolási rutinról.

A tavasszal együtt pedig megérkezett a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő limitált, igazán csajos pink változata is, hogy segítsen felkészíteni lábainkat a szandálszezonra.

Sporttészta: új fogalom a száraztészta piacon

A Famíliatészta egészség jegyében készült Vitale termékcsaládja áprilistól új fejlesztésű, a piacon egyedülálló tésztákkal bővül: a Sporttésztákkal, amellyel a társaság új kategóriát teremtett a száraztészták hazai piacán. Az 50%-kal és 80%-kal szénhidrátcsökkentett termékeket azok számára fejlesztették ki, akik szeretnének (pl. a sportolók), vagy akiknek oda kell figyelniük a táplálkozásuk során a szénhidrátmennyiségre, megnövelnék a rostanyag bevitelt és a fehérjék az étrendjükben kiemelt fontosságúak. Míg az 50%-kal szénhidrátcsökkentett Sporttészta fele mennyiségű szénhidrátot tartalmaz és 4 tojás felhasználásával készül, addig a tojás nélküli, 80%-kal szénhidrátcsökkentett Sporttészta Extránál 80%-os a szénhidrátcsökkentés (a cég saját termékeinek szénhidrát adataihoz képest).


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X