Főoldal > AKTUÁLIS > Fogyókúra? Menni fog! (X)

Fogyókúra? Menni fog! (X)

0

Írta:

A fogyókúráról sok millió szót írtak le és mondtak el. Ezernyi különféle di&

A fogyókúráról sok millió szót írtak le és mondtak el. Ezernyi különféle diéta és csodaszer áll rendelkezésre, hogy az áhított súlycsökkentést segítse. Az egészséges, esztétikus alak visszanyeréséhez ajánlunk sikeres, természetes és biztonságos utat.

A súlycsökkenés sikerének kulcsa egyszerű, mint az ABC:

A =  Aktív életmód, sok mozgással, testedzéssel
B =  Betartható diéta, vagyis a csökkentett kalória bevitel
C =  Cefamadar®  étvágycsökkentő tabletta szedése.

A vezető egészségügyi szakértők általában csökkent kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott étrendet javasolnak a hosszú távú testsúlycsökkenés érdekében, illetve ezzel egy időben a testmozgással az alapanyagcserét is fokozni kell.

Azonban sokan, akik szeretnének leadni a súlyukból, kemény ellenféllel találják szemben magukat – meglepően jó az étvágyuk vagy ami ennél is rosszabb,  rendszeresen rájuk tör a farkaséhség. Ezt az érzést könnyedén le lehet küzdeni a Cefamadar® homeopátiás gyógyszerrel, mely hatásosan nyomja el az étvágyat, így segíti a kevesebb kalória bevitelt és támogatja a fogyni vágyót, hogy elérje a kitűzött kisebb testsúlyt.

A Cefamadar® csökkenti az étvágyat, de csodák nincsenek. Kevesebbet kell enned, hogy lefogyj. Tűzz ki egy megcélzott testsúlyt, és tűzd ki a határidőt, amikorra ezt a súlyt el akarod érni. Ne akarj gyorsan lefogyni, mert veszélyezteted célod elérését!  A természetes és tartós súlycsökkenés maximum 1-3 kg havonta. Ha megtorpansz a fogyásban, ne keseredj el, inkább átmenetileg fokozottan diétázz, hogy utolérd magad. A lassabb fogyás tartós eredményt hoz: megváltozol testben, lélekben. A Cefamadar® homeopátiás készítmény, ezért szedése hosszú időn át biztonságos, mert nincsenek mellékhatások, és nem okoz hozzászokást.

cserje.jpg ()

Újdonság! 
Tervezd meg fogyókúrádat az ingyenes Cefamadar életmód programunk segítségével! Életmódod felmérést követően személyre szabott fogyókúrás programot készíthetsz magadnak. Keresd az alkalmazást a www.cefamadar.hu oldalon!

 

 

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát,
gyógyszerészét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X