Főoldal > AKTUÁLIS > Már most igazi szívtipró Justin Timberlake és Jessica Biel kisfia

Már most igazi szívtipró Justin Timberlake és Jessica Biel kisfia

énekesgyermekJessica BielJustin Timberlakekisbabakisfiúpárpocakszerelemszínésznősztárpárszülés
0

Írta: and

Április 11-én olvastuk az örömhírt, hogy megszületett Jessica Biel és Justin Timberlake kisfia, akinek &

Április 11-én olvastuk az örömhírt, hogy megszületett Jessica Biel és Justin Timberlake kisfia, akinek érkezését és nevét is gyorsan megerősítette a pár szóvivője: a baba a Silas Randall nevet kapta.

Az első babafotóra alig több, mint egy hetet kellett várnunk: Justin az Instagramon osztotta meg párjáról és csemetéjükről az első babafotót, ahol a kis Silas Randall szerintünk máris tiszta apja!

A képen Jessica is gyönyörű, amire persze a rossz nyelvek könnyen mondhatják, hogy az ideális Insta filter miatt, de mi valószínűbbnek tartjuk, hogy inkább a boldogság szépíti meg a 33 éves sztáranyukát.

justinbaba2.jpg ()

A színésznő egyébként nagy pocakkal is aktív kismama volt, ami nem is meglepő, hiszen korábban azt nyilatkozta: el sem tudja képzelni az életét sport nélkül. „De persze vannak lustább napjaim, amikor aztán különösen fontos, hogy motivált maradjak, ezért megvannak a magam kis trükkjei. Nagyon szeretem például váltogatni a mozgásformákat, illetve a kinti sportokat és az edzőtermi gyakorlatokat. Így garantáltan nem fogom elunni a mozgást” – nyilatkozta korábban.
 
Justin Timberlake feleségének kedvenc mozgásformáit nehéz lenne felsorolni, mert szinte bárhol és bármikor sportol, ha kedve tartja. Imádja a vizet, a vízi sportokat és a tengerparton végezhető mozgásformákat, de szívesen megy túrázni vagy edzőterembe is.
 
A konditeremben az egész testét átmozgatja, amihez egyik kedvenc eszköze a medicinlabda. „Amíg nem használtam, nem gondoltam volna, hogy ennyi izmot átmozgathatok ezzel” – árulta el korábban. Most viszont valószínűleg kíméletesebb mozgásformákra vált, mint például a Pilates és a jóga, amiket szintén nagyon szeret.
 
Ami pedig a táplálkozást illeti, aktív életmódja és szerencsés alkata miatt szinte bármit megehetne, mégis komoly elvei vannak. „Bio ételeket eszem, a finomított élelmiszereket kerülöm. Kedvenc nasijaim a dió és a mogyorófélék, mert ezek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is” – mondta.
 
A színésznőről sokan azt gondolják, hogy egy percre sem tud elszakadni az edzésektől és az egészséges étrendtől, de ő korábban ennek épp az ellenkezőjét hangsúlyozta. „Minden héten beiktatok egy-egy pihenőnapot, amikor azt eszem, amit csak megkívánok, és ha kedvem tartja, egész nap csak heverészek vagy masszázsra megyek. Szerintem mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás” – árulta el.

Jessica a várandóssága alatt sem tagadta meg magától azokat a finomságokat, amiket megkívánt, de a mértéktartásra ügyelt. A felszedett kilók miatt pedig nem kell aggódnia, és valószínűleg nem is teszi – inkább újra edzeni kezd, amint ő és kisbabája egy kicsit erősödnek majd.

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X