Főoldal > AKTUÁLIS > Milla Jovovich megmutatta a kisbabáját

Milla Jovovich megmutatta a kisbabáját

anyaanyaságbabababavárásgyermekMilla Jovovichmodellszínésznősztárszülésszületés
0

Írta: and

A kis Dashiel Edan csak háromnapos volt, amikor anyukája közzétette az első fotót róla: Milla Jovovich az

A kis Dashiel Edan csak háromnapos volt, amikor anyukája közzétette az első fotót róla: Milla Jovovich az Instagramon mutatta meg a világnak második kislányát, ráadásul nem is egy képen, hanem egy egész sorozaton.

A 39 éves sztár képei közül nekünk az a kedvencünk, ahol a csöppség a család kutyusa, Sweet Potatoe, vagyis Édesburgonya mellett alszik, de azt a képet is szeretjük, ahol csak a csöppség apró lábacskáját láthatjuk.

A modell-színésznő április elsején adott életet a babának, de valószínűleg alig várhatta már a szülést, hiszen március végén még túrázni ment férjével, Paul W. S. Andersonnal – egyesek szerint azért, hogy esetleg kislánya hamarabb a világra jöjjön.

millababa2.jpg ()

Azt nem tudjuk, mennyire voltak nehezek számára a várandósság utolsó napjai, de az biztos, hogy esze ágában sem volt a terhessége alatt azon gondolkodni, hogy mondjuk az egyes étkezések során hány kalóriát fogyaszt. Első terhessége során is így volt ez: míg kisbabát várt, semmit sem tagadott meg magától, de akkor a mennyiségekre sem figyelt, aminek meg is lett az eredménye.

„Ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst. Ha pedig a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem. A süteményekre és a fánkokra sem tudtam nemet mondani, de akkor nem is kellett” – mondta egy korábbi interjúban.

Már első terhessége alatt is fontosnak tartotta a rendszeres mozgást, például a jógát, amit nagy pocakkal sem hagyott abba. De még így is rárakódtak a kilók, és a szülés után nem volt egyszerű feladat újrakezdenie az intenzívebb edzéseket. „32 kilót híztam, vagyis 87 kilósan álltam neki a sportnak és az 5 faktoros diétának Harley Pasternak segítségével” – árulta el.

Milla mára sokat tanult a megfelelő táplálkozásról, illetve a testünk számára hasznos tápanyagok fontosságáról. „Ha nem táplálkozunk megfelelően, a testünk sem fog jól működni. Ezért egy ideje egészségesebb alternatívákat keresek. Imádom a pizzát és a hamburgert, de ma már tudom, hogy nem ehetem ezeket állandóan. Ezért inkább sushit vagy csirkét rendelek” – magyarázta.

Boldog és harmonikus kisugárzását pedig egyrészt családjának, főleg kislányának köszönheti, másrészt pedig annak, hogy rendszeresen lehetősége adódik elvonulni a világtól – olyankor legszívesebben babaházak alakítgatásával foglalkozik.

„Kilenc babaházam van. Megnyugtató dolog ezeket nézegetni, vagy mondjuk a tapétázásukkal foglalkozni. Úgy érzem, szeretek ilyen békés kis világokat teremteni” – magyarázta egy korábbi interjúban. Most pedig már biztosan annak is örül, hogy hamarosan két kislánynak mutathatja meg, milyen csodálatos dolgokat tud alkotni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X