Főoldal > AKTUÁLIS > Taylor Swift és pasija a zenészvilág új álompárja

Taylor Swift és pasija a zenészvilág új álompárja

álompárCalvin HarrisDJénekesnőkapcsolatrandiszerelemsztárTaylor Swift
0

Írta: and

A legnagyobb boldogságot és idillt sugározta Taylor Swift és új barátja, Calvin Harris, amikor néh&

A legnagyobb boldogságot és idillt sugározta Taylor Swift és új barátja, Calvin Harris, amikor néhány nappal ezelőtt Nashville-ben kapták őket lencsevégre. A párt sokan máris a zenészvilág új álompárjának tekintik, ami nem is csoda, hiszen Taylor sikeres énekesnő, Calvin pedig DJ-ként ér el folyamatos eredményeket.

A rossz nyelvek szerint viszont az álompárból a legdurvább szakítások egyikét produkáló sztárpár lehet – ha egyszer elválnak útjaik –, mert eddig egyikük sem a békés elválásairól volt híres.

Calvin Harrisről sokaknak megvolt a véleménye, amikor Rita Orával vettek egymástól kedvesnek egyáltalán nem nevezhető, de annál véglegesebb búcsút, Taylorról pedig mindenki tudja, hogy csúnya szakításait és szívfájdalmát még dalokba is szereti önteni. Exei közül például Joe Jonas, Jake Gyllenhaal, John Mayer és Harry Styles is mesélhetne erről.

De mi ne is emlegessünk szakítást, hiszen a pár csak néhány hete jött össze. Az első pletykákat körülbelül egy hónapja hallottuk és olvastuk róluk, és ahogy ez lenni szokott, be is bizonyosodott, hogy ezeknek volt alapjuk.

taylorcalvin2.jpg ()

Azt nem tudjuk, Taylor mennyire veti bele magát az új szerelembe, de azt biztosra vesszük, hogy kapcsolata nem tereli majd el a figyelmét a számára fontos dolgokról, mint mondjuk a zene, illetve az egészséges életmód.

Korábban azt írták róla a lapok, hogy legalább 70 százalékban nyers ételeket fogyaszt, például friss zöldségeket és gyümölcsöket, vagy ezekből készült salátákat. Mások szerint viszont nem túl szigorú önmagához, sőt, az egészségtelenebb falatokat szereti csak igazán.
 
Állítólag kedvenc étele a sajttorta, a spagetti és a sajtburger, amit ő is alátámasztott egy interjúban. „Az ételek a gyengéim, tényleg imádok enni, szóval soha nem fogyókúrázom. Ha sajtburgert akarok enni, azt eszem” – mondta.
 
Az énekesnő arról is beszélt, hogy a hétköznapokon egészségesen étkezik. „Saláta, joghurt, szendvics is jöhet, de a cukros üdítőket kerülöm. Próbálok könnyű dolgokat fogyasztani, de ebben még nincs semmi őrültség vagy túlszabályozottság” – árulta el.
 
Majd hozzátette: hétvégenként általában engedékenyebb saját magával, és olyankor jöhet a már említett sajtburger, illetve sült krumpli, jégkrém, vagy akár egy-két szeletnyi finom sütemény. Ezt gyakran saját maga készíti el otthon, mivel imád sütni-főzni, és ismerősei szerint a konyhában legalább annyira ügyes, mint a színpadon.
 
Ami pedig a sportot illeti, a rendszeres testmozgást akkor sem hanyagolja, ha sok a dolga. Leginkább futni szeret, azt is a szabadban. Ám ha erre nincs lehetősége, az edzőtermi futópaddal is megelégszik, miközben természetesen zenét hallgat – izmos lábait elnézve jó sokáig róhatja a kilométereket futópadon.
 
Ami csodás makeupjait illeti, Taylort rendszerint gyönyörű sminkben látjuk a színpadon és a róla készült fotókon, de nem titkolja, hogy néha nincs kedve vagy ideje órákat ülni, és várni a tökéletes eredményre. „Néha csak pár percem van sminkelni. Olyankor bőven elég egy vörös rúzs, amit legfeljebb egy kis szempillaspirállal egészítek ki” – nyilatkozta a világsztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X