Főoldal > AKTUÁLIS > A Danone Activia bemutatja: Magyarország legnagyobb, elvihető virágszőnyege (X)

A Danone Activia bemutatja: Magyarország legnagyobb, elvihető virágszőnyege (X)

0

Írta:

Az 1000 négyzetméteres virágszőnyeget Budapest szívében, a Március 15. téren csodálhatj&aacute

Az 1000 négyzetméteres virágszőnyeget Budapest szívében, a Március 15. téren csodálhatjátok meg május 24-én, vasárnap 11 órától. A virágcsoda több mint 40.000 élő és vágott virágból készül, melyet 4 kamion szállít a helyszínre, a budapesti Március 15 térre! A szőnyeget Gulyás Tamás debreceni virágszobrász vezetésével közel 50 ember építi majd egy éjszakán át, hogy reggelre virágba öltöztessük a főváros egyik legszebb terét, a Duna partján, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél.

activia_viragszonyeg-PR-kep-640x360.jpg ()

A színkavalkáddal többek között a nők sokszínségére szeretnénk felhívni a figyelmet, a mindennapokban betöltött különböző szerepeikre: pl. otthon anyaként, a munkában vagy barátként. Ebben a helyszínen segítségünkre lesz néhány szívünknek kedves, ismert személyiség is, akik saját példájukon keresztül bizonyítják a nők rendkívüliségét. Velünk lesz Gökler Kriszti, a Zabkása királynő, aki egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatos bejegyzéseivel rengeteg ember életét változtatta már meg itthon és külföldön. Eljön Oravecz Nóra, írónő, az egyik legnépszerűbb magyar blogger, akinek pozitív gondolatait százezrek olvassák a közösségi médiában. Csatlakozik hozzánk Marozsák Szabolcs is, aki Magyarország talán egyetlen hivatásos női önbizalomedzője, s aki könyvén, tréningjein és előadásain keresztül nők ezreinek nyújt segítséget.

Arra bíztatunk mindenkit, hogy lássa meg saját magában is a rendkívülit, hisz mindenki jó valamiben, mindenkiben van valami különleges, amivel nap mint nap kivívja mások elismerését és amire ő maga is igazán büszke lehet.
A szőnyeg leterítésével természetesen nem ér véget a nap, hisz elismerésünk igazi jeléül délelőtt 11 órától a sok gyönyörű virágot szétosztjuk a helyszínen megjelenő látogatók között. Reményeink szerint estére tele lesz majd sok-sok váza és balkonláda! 

Tarts velünk Te is és vigyél egy virágot magadnak vagy add át valakinek, akit Te is rendkívülinek tartasz!

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz és hívd meg a barátaidat is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X