Főoldal > AKTUÁLIS > Catherine Zeta-Jones felül átlátszó csipkében tündökölt

Catherine Zeta-Jones felül átlátszó csipkében tündökölt

Catherine Zeta-Jonesszépségszínésznősztár
0

Írta: and

Nagyot néztek a The Actors Fund Annual Gala rendezvény díszes meghívottai és az újságír&

Nagyot néztek a The Actors Fund Annual Gala rendezvény díszes meghívottai és az újságírók, amikor Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas megérkezett a rendezvényre. A színésznő és férje ugyanis nemcsak azt mutatták meg, hogy köszönik szépen, boldogok és jól vannak, hanem eleganciából is leckét adtak a megjelenteknek, és az egész világnak.

A 45 éves színésznő egy felül átlátszó csipkeruhát választott a gálára, amiben gyönyörű volt, és csak annyira játékos és kihívó, amennyi még belefért egy ilyen szuperelegáns eseményen, 70 éves férje mellett, aki láthatóan büszke volt rá.

Barátaik szerint minden bizonnyal rendbe jöttek dolgaik, miután még 2013-ban egy időre különköltöztek egymástól, de már a 2014-es év elején közös síelésre vitték gyerekeiket. A sztárpár ismerősei szerint sokkal erősebb köztük az egymás iránti szeretet és tisztelet, mint azok a gondok, amik annak idején közéjük álltak. Az pedig, hogy két közös gyerekükért is felelősséggel tartoznak, szintén összeköti az immár 15 éve házas színészpárt.

Catherine-nek lelkileg nagyon jót tesz a stabilitás, hiszen korábban nemcsak házassági gondokkal küzdött, hanem bipoláris zavarokkal is. A súlyproblémák sem voltak számára ismeretlenek – ezek részben az előző gondokból is adódhattak –, de ez ma már a múlté: átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait. Étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

catherinezeta2.jpg ()

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X