Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki Cindy Crawford smink nélkül, pizsamában

Így néz ki Cindy Crawford smink nélkül, pizsamában

anyaCindy Crawfordférjfotómodellpizsamasminkszépségsztárszupermodell
0

Írta: and

„Az aki szép, az reggel is szép” – mondja a dalszöveg, és ez Cindy Crawfordra is teljesen igaz. A

„Az aki szép, az reggel is szép” – mondja a dalszöveg, és ez Cindy Crawfordra is teljesen igaz. A szupermodell nemrég az egész világnak megmutatta, mennyire, ugyanis smink nélküli, pizsamás fotót osztott meg magáról az Instagramon.

A 49 éves modell lustálkodós vasárnap délelőttként írta le a képet, amit látva férfiak ezrei bólogathattak elismerően, és nők tízezrei (vagy inkább százezrei) kívánták: bárcsak így néznének ki, mint a gyönyörű Cindy.

Annak ellenére, hogy nem visel sminket, jól látszik, hogy arcbőre szép és egészséges, amit szerintünk elsősorban nem az Instagramon alkalmazható számos fényképjavító szűrő egyikének köszönhet.

Sokkal fontosabb dolog az, hogy a modell inkább a bőrápolásra és a bőrvédelemre helyezi a hangsúlyt, mint a látványos make upra. Hogy miért? Mert pontosan tudja, hosszú távon megtérül a gondoskodás, és bőre meghálálja a törődést.
 
Korábban viszont beismerte, hogy szépsége megőrzése érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja.
 
Emellett a kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.

cindy2.jpg ()
 
Ami pedig az étrendjét illeti, Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. „Ha a kislányom azt látja, hogy elfogadom a testem, nem vonok meg magamtól semmit, és nem csak salátaleveleket majszolok öntet nélkül, akkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy ő is elégedett lesz a saját testével” – magyarázta egy interjúban a sztár.

Majd hozzátette, igenis rendesen eszik, mert anélkül nem bírná a dolgos hétköznapokat: a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.
 
Ráadásul számos kolléganőjével ellentétben a kényeztetésre sem mond nemet, nagyon szereti például az édességeket. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X