Főoldal > AKTUÁLIS > Most dobták, de Miley-nak máris új pasija van?

Most dobták, de Miley-nak máris új pasija van?

botrányhősénekesnőfiatalkapcsolatMiley Cyrusszínésznősztár
0

Írta: and

Miley Cyrus nem búslakodott túl sokáig, miután szakítottak Patrick Schwarzeneggerrel. Az énekesnő bulir&

Miley Cyrus nem búslakodott túl sokáig, miután szakítottak Patrick Schwarzeneggerrel. Az énekesnő buliról bulira járt, ismerősökkel és ismeretlenekkel ölelkezett – néhány napja éppen egy ilyen ölelésnek köszönhetően került megint az érdeklődés középpontjába.

A 22 éves popsztár videoklip-forgatásra érkezett Los Angelesbe, ahol egy férfi ismerőse olyan hosszan tartó, szeretettel teli öleléssel és puszikkal fogadta, hogy néhányan már azt találgatták, hogy vajon ő lehet a híresség új választottja? Mi azt gondoljuk, hogy inkább csak egy jóbarát, de az tény, hogy a képeken látjuk, mennyire kedvelik egymást. 

A sztár rajongói most talán attól tartanak, kedvencük még nagyobb szélsőségekre és meggondolatlanságokra is hajlamos lehet, mint eddig, ami az étrendjét is érintheti – meglehet, hogy több alkoholt fogyaszt, vagy nem eszik rendesen szerelmi csalódása után.

Miley viszont korábban leszögezte, hogy az egészséges életmód nagyon fontos számára, és ehhez tartja is magát. Odafigyel a táplálkozására, és a mozgást sem hanyagolja el: egy ideje a pilates szerelmese. „Az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – lelkendezett egy korábbi interjúban.

Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott pilatesezés után önszorgalomból még bicajozik, úszik, fut vagy lépcsőzik egy kicsit. Ez segített neki abban is, hogy korábbi, néhány kilós súlyfeleslegétől megszabaduljon.

mileyszingli2.jpg ()

A mozgás mellett odafigyel az étkezésre, de azt nyilatkozta, hogy nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

De némi változtatásra kényszerült az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek” – nyilatkozta korábban.

Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X