Főoldal > AKTUÁLIS > Rachel Weisz még egy nem túl divatos ruhában is csodásan néz ki

Rachel Weisz még egy nem túl divatos ruhában is csodásan néz ki

filmfilmbemutatóRachel Weiszruhaszépségszínésznő
0

Írta: and

Vannak olyan nők, akik bármit viselnek, egyszerűen káprázatosan néznek ki, és sugárzik róluk,

Vannak olyan nők, akik bármit viselnek, egyszerűen káprázatosan néznek ki, és sugárzik róluk, mennyire boldogok, elégedettek. Rachel Weisz is ilyen, akinek láttán annak ellenére is tátva maradt a rajongók szája, hogy a színésznő ruhaválasztása nem aratott osztatlan sikert.

A 45 éves világsztár Floridában, a Sarasota Filmfesztiválon jelent meg, méghozzá a Radiator című filmet promotálva, aminek létrejöttét executive producerként segítette. De a legtöbben az első pillanatokban nem is erre figyeltek, annyira meglepte őket a híresség ruhája.

Az elől buggyosodó, mamis darab valóban nem volt a legjobb választás, de Daniel Craig szerelme még ebben is boldognak és gyönyörűnek tűnt. Ráadásul ő is tudja azt a szabályt, hogy a megfelelő kiegészítőkkel és egy szép sminkkel szinte bármilyen ruha feldobható, és ezzel élt is.

Rachel egyébként szerintünk szinte bármilyen szerelésben büszkén mutathatná meg vonalait, mivel az alakja tényleg szenzációs. Ezt sok mozgással és egészséges étrenddel igyekszik megtartani, amiben egy igazi profi segítségét kérte.

Még évekkel ezelőtt olvastuk róla, hogy a sztárok egyik kedvenc fitneszgurujának, Harley Pasternaknak a segítségét kérte a megfelelő diéta és sport megtalálása érdekében. Pasternak saját módszerét, az ötfaktoros diétát ajánlotta neki is, ami bejött a színésznőnek.

rachelweisz2.jpg ()

Ennek értelmében napi öt étkezést iktatott be, így vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot. Ez a rend a heti „bónusznapon” nem ilyen szigorú, mert akkor kicsit lehet lazítani – olyankor Rachel is bármit ehet, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyelnie kell.

A kiegyensúlyozott, átgondolt és egészséges étrendet a világsztár rendszeres sporttal egészíti ki, ami hetente több alkalommal történő mozgást jelent számára – az ötfaktoros diéta értelmében heti ötször 25 perc sportolás ajánlott, ami persze lehet ennél több is.

Ebbe pedig valószínűleg a lepedő-akrobatika is beletartozik, mivel Rachel Weisz párja, Daniel Craig korábban elárulta: szerelmi életük meglehetősen forró. „A titok csak annyi, hogy egyikünk sem vihet be semmilyen kütyüt a hálószobába. Kivéve persze akkor, ha szex-jelenetet nézünk, inspirációs céllal” – árulta el a James Bond-filmek sztárja.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X