Főoldal > AKTUÁLIS > „Sárgadinnyére emlékeztet az illata, amit egyébként is szeretek”

„Sárgadinnyére emlékeztet az illata, amit egyébként is szeretek”

0

Írta:

  Ők tesztelték a Baba testápolót: Évi (37), Klári (63) és Timi (35) „A bőröm mintha &

 

Ők tesztelték a Baba testápolót: Évi (37), Klári (63) és Timi (35)

„A bőröm mintha újjászületett volna tőle”

Évi (37)
„Elmúlt a viszketés, és nem ragad a ruhához”

Évi több hidratálót kipróbált már, mert nagyon száraz a bőre. Napközben viszket, húzódik. Több termék ugyan enyhítette a panaszait, de tökéletesen egyikkel sem volt megelégedve, mert ami használt, az általában ragadt. „Először az illatát teszteltem, ami nagyon kellemes – mesél Évi. – Sárgadinnyére emlékeztet, amit egyébként is szeretek. Az állaga egyáltalán nem zsíros, nagyon hamar beszívódik a bőrbe, és nem hagy maga után olyan ragacsos érzést, mint a legtöbb testápoló, ami segít a panaszaimon. Nem vártam tőle sokat, de kellemesen csalódtam: puhává és hidratálttá varázsolta a bőrömet. Nekem bejött, és ezentúl csak ezt fogom használni!”

termek2.jpg ()Klári (63)
„Fiatalabb, élettel telibb, pihe-puha bőr”

Klárinak száraz, repedezett volt a bőre, és hatékony megoldást keresett a problémájára. „Akinek ilyen a bőre, tudja, hogy szinte minden krém csíp – mondja. – Ezt a testápolót viszont bátran ajánlom mindenkinek, mert ez nem irritálja, hanem megnyugtatja a bőrt. Két nap alatt teljesen rendbe hozta a bőrömet. Napközben egyébként többször használtam a kézfejemre is, és nagyon bársonyos lett. Én abszolút meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, amit a kezemre is használni fogok. Pihe-puha lett tőle a bőröm, fiatalabb, élettel telibb…”

Timi (35)
„Nem csalódtam”

Elsőre a csomagolás fogta meg. „Aztán megszagoltam, és az illata is bejött – fogalmaz. – Nem túl erős, nem túl édes, pont olyan, amilyet szeretek. Van egy gyerekem, nem tölthetek órákat a fürdőszobában, ezért nagyon fontos, hogy a testápolóm gyorsan, szinte azonnal beszívódjon. Ennek a követelménynek teljes mértékben megfelel, pedig nem az a tipikus vizes bázisú testápoló. A legjobb viszont, hogy egész napra hidratál. A bőröm mintha újjászületett volna tőle.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X