Főoldal > AKTUÁLIS > Tesztelje velünk a megújult Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt!

Tesztelje velünk a megújult Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt!

0

Írta:

Mit kell tennie? Jelentkezzen tesztünkre 2015. június 1-jéig a www.valaszolok.hu/dove oldalon! Regisztráció ut&

Mit kell tennie?

  1. Jelentkezzen tesztünkre 2015. június 1-jéig a www.valaszolok.hu/dove oldalon! Regisztráció után töltse ki rövid kérdőívünket. A 100 kiválasztott szerencsést e-mailben értesítjük.
  2. A kiválasztott tesztelőknek térítésmentesen Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt
    (250 ml) postázunk.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy osszák meg velünk a termékkel kapcsolatos véleményüket a tesztelési időszak végén e-mailben kiküldött online kérdőívünkön!
  4. A kiválasztott tesztelők közül 5 szerencsés a Dove szépségcsapatának köszönhetően részt vehet egy igazi, műtermi magazinfotózáson, ahol sminkes, fodrász és stylist segítségével egy napra modellé válhat. Az itt készült fotók több magazinban is megjelennek majd.

termek.jpg ()

Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdő 250 ml

Idén tavasszal a hidratáló hatásukról jól ismert Dove tusfürdők mindegyike megújul! A Dove új formulájának hála a zuhanyzás már nemcsak a napi rutin része lesz, hanem egy igazán kellemes, kényeztető élménnyé válik.

A Dove Deeply Nourishing tusfürdő megújult formulájának köszönhetően érezhetően puhábbá és simábbá teszi a bőrt már egyetlen zuhanyzás után.*

A Dove valaha volt legkíméletesebb tisztító formulájával és Nutrium Moisture-rel, hidratálók és bőrazonos tápanyagok egyedi keverékével, ami  a bőr külső rétegébe hatolva, mélyen**, hatékonyan táplálja azt.

 

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és az Unilever Magyarország Kft. általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és az adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak a www.valaszolok.hu oldalon.

 

* fogyasztói teszt 105 nő részvételével, USA, 2014
** szaruréteg


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X